Verkoopadviseur Fulltime / Parttime / Bijbaan (Zaandam)

Geplaatst op 12 december 2022 18:08
Bedrijfsnaam
Exterioo
Plaatsnaam
Zaandam
Contactpersoon
Robert Noorlander
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Bij Exterioo willen we onze klanten inspireren om nog meer uit hun buiten-leven te halen. Met een ruim aanbod van tuinmeubelen, hoe groot of klein de buitenruimte, stijl of budget ook is. En altijd ontworpen met oog voor comfort en met gebruik van duurzame materialen. Werken bij Exterioo is meer dan gewoon je job doen. Het voelt als thuiskomen. Je bent daarom ook meer dan een collega, je bent een Thuisgenoot. En als Thuisgenoot maak jij elke dag mee het verschil. Voor je klanten, maar ook voor je collega’s.

Wij zoeken...

Wie ben je en wat kan je? Je houdt ervan klanten te begeleiden met klantgericht advies; Je pakt graag initiatief om klanten te helpen de juiste beslissingen te nemen; Je bent een echte teamspeler die altijd klaar staat om collega’s te helpen; Je bent flexibel als het gaat om veranderingen, variatie in taken of je werkrooster; Je hebt een aanstekelijke drive die je elke dag uitstraalt; Je vindt het fijn om verantwoordelijkheid te krijgen en zelf initiatief te nemen; Je leert graag elke dag bij om het beste uit jezelf te halen en te groeien binnen je functie; Je staat ervoor open om in de weekends en op feestdagen te werken, vooral tijdens de drukke periodes; Je kan vlot je eigen en naburige showrooms binnen een straal van 50 km rond je woonplaats bereiken. Je hebt een gezonde interesse in en affiniteit met tuinmeubelen en buitenaccessoires.

Wij bieden...

What’s in it for you? Een job vol variatie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor groei. De kans om te helpen bouwen aan ons sterk merk. Samenwerken met toffe, jonge en dynamische Thuisgenoten. Een competitief salarispakket. En natuurlijk flink wat aantrekkelijke extralegale voordelen. Na een inwerkperiode kan je rekenen op een extra bonus op de omzet. Kortom… Is dit voor jou een logische volgende stap in je carrière? En sta je te springen je tanden te zetten in deze uitdagende job binnen een snelgroeiend, familiaal en toegankelijk bedrijf?

Hoe kan een sollicitant reageren?
Telefonisch of per mail