Verkoopadviseur | Fulltime (Goes)

Geplaatst op 22 juni 2022 14:54
Bedrijfsnaam
TMC Wonen
Plaatsnaam
Goes
Contactpersoon
Robert van der Hart
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
31/07/2022
Wij zijn....

TMC Wonen is een echt familiebedrijf met een jong directieteam vol idealen. Onze ambitie is om de beste woninginrichter te zijn! Daarom werken wij met de mooiste collecties en investeren we veel in de inrichting van onze woonwinkels. In onze verkoopgesprekken staan inspireren en adviseren centraal. Daar zijn onze winkels dan ook op ingericht, maar we investeren ook veel in de ontwikkeling van onze teams zodat je als verkoopadviseur de benodigde vaardigheden voor een goed advies- en verkoopgesprek bij ons kunt ontwikkelen. In onze teams komt plek vrij voor een aantal nieuwe verkoopadviseurs. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken...

Jouw aanbod: Je hebt affiniteit met verkoop en advies. Je bent gedreven, sociaal vaardig en klantgericht. Je bent creatief en weet je omgeving te inspireren met nieuwe trends. Verantwoordelijkheidsgevoel en flexibiliteit zijn voor jou vanzelfsprekend. Je bent een teamplayer.

Wij bieden...

Ons aanbod: Een ambitieuze en informele werkomgeving. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Een team met enthousiaste collega’s. Veel vrijheid in de inzet van jouw creativiteit binnen onze woonwinkels. Een passend salaris conform cao en goede arbeidsvoorwaarden.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Meteen solliciteren, of heb je vragen? Bel of mail naar Robert van der Hart, via robert@tmcwonen.nl of 0113-224122. Of reageer via het sollicitatieformulier hieronder. Dien je sollicitatie uiterlijk 25 juni in.