Verkoopadviseur (Weekendhulp) Interieurwinkel Femme des Fleurs (Breestoep 6, Spijkenisse)

Geplaatst op 10 maart 2022 17:15
Bedrijfsnaam
Femme des Fleurs
Plaatsnaam
Breestoep 6, Spijkenisse
Contactpersoon
Asja Geertruida
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
31/03/2022
Wij zijn....

Bij Femme des Fleurs helpen wij dagelijks onze klanten met het vinden van de perfecte (woon)accessoires, meubels en zijde boeketten. Dit doen wij zowel offline als online. Wij zijn een klein team en groeien hard. Daarom zijn wij per 1 maart 2022 op zoek naar een enthousiaste verkoopadviseur voor onze winkel.

Wij zoeken...

Wij zijn opzoek naar een verkoopadviseur voor minimaal twee dagen, waarvan minimaal 1 dag in het weekend. Als verkoopadviseur bij Femme des Fleurs is geen dag hetzelfde. Je houdt jezelf bezig met het vertalen van de wensen van klanten en gaat samen met de klant opzoek naar de perfecte producten. Je bent enthousiast, leergierig, stressbestendig en hebt ruimtelijk inzicht en vindt het leuk om binnen een klein team jezelf verder te ontwikkelen.

Wij bieden...

Wij bieden een aantrekkelijk salaris en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Je wordt onderdeel van een gezellig team en krijgt de ruimte om je creativiteit en ideeën de vrijheid te geven.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Zie jij het zitten om bij ons te komen werken? Stuur ons dan een mail via fdfconceptstore@gmail of laat je CV bij ons achter in de winkel. Je mag ook reageren als je alleen maar in het weekend beschikbaar bent of juist alleen doordeweeks.