Verkoopmedewerker (Amsterdam)

Geplaatst op 15 februari 2022 13:30
Bedrijfsnaam
Casa Nederland
Plaatsnaam
Amsterdam
Contactpersoon
Mireille Teekens
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
14/03/2022
Wij zijn....

Bij CASA komt het thuisgevoel op de eerste plaats. Met een mooi aanbod aan decoratieve en functionele interieurartikelen willen we onze klanten meer van het leven thuis laten genieten. In onze organisatie staat inspiratie brengen voor een sfeervol leven thuis centraal. Om dit te bereiken, kiezen we voor betaalbare feelgoodproducten. We hebben in ons assortiment decoratie- en geschenkartikelen, huishoudtextiel, keukenaccessoires en meubelen voor in en rond het huis.

Wij zoeken...

We zijn op zoek naar een collega die even gek is op decoratie en interieur als wij! De uren zijn geheel bespreekbaar! Heb jij zin in een nieuwe uitdaging als verkoopmedewerker? Kijk dan snel op onze website!

Wij bieden...

Allereerst een ‘Heerlijk Thuis’, in een gezellig team! We hebben de voordelen van een internationale organisatie, maar nationaal werken we hands-on en hebben we een zeer informele cultuur met korte lijntjes! Op onze artikelen ontvang je 20% personeelskorting. Onze CASA medewerkers behandelen we net zo klantvriendelijk als onze klanten! We vinden persoonlijke ontwikkeling en interne doorgroeimogelijkheden erg belangrijk!

Hoe kan een sollicitant reageren?
Solliciteer via onze website: https://nl.casashops.com/nl/vacatures