Verkoopmedewerker (Capelle aan den Ijssel)

Geplaatst op 10 maart 2022 17:25
Bedrijfsnaam
Pronto wonen
Plaatsnaam
Capelle aan den Ijssel
Contactpersoon
Henk Klop
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
31/03/2022
Wij zijn....

Pronto Wonen Capelle aan den Ijssel. In onze winkels vind je rijk gedecoreerde studio’s, voldoende keuze en inspiratie om te slagen voor de volledige inrichting van de woonkamer. Wij bieden volop keuze in (hoek)banken, stoelen, tafels, kasten, klein meubelen, verlichting, karpetten, (relax)fauteuils, textiel & accessoires in actuele thema’s. 7 dagen per week staan wij klaar om van het bezoek van de klant een ware belevenis te maken. Wij hebben een team van verkoopstylistes die de winkelpresentatie dagelijks actualiseren en verbeteren. Op afspraak bieden wij de klant kleuradvies, maken wij een indeling van de ruimte(s) en adviseren wij over verschillende materialen en mogelijkheden.

Wij zoeken...

Je bent klantvriendelijk, klantgericht en representatief. Je hebt commercieel inzicht en bij voorkeur ervaring in de Retailbranche. Je bezit een goed ontwikkeld gevoel voor woonmode. Je bent het gezicht van de winkel voor de klanten en geeft advies doormiddel van vakkennis, inzicht en creativiteit. Aan jou de taak om van kijkers kopers te maken. Je bent op en top commercieel maar tegelijk graag dienstbaar aan de klant. Door je kennis en persoonlijke aandacht boezem je vertrouwen in. Je hebt oprechte belangstelling voor de klant en weet in korte tijd een relatie op te bouwen. Kortom… het helpen van klanten, het verkopen en adviseren zit in je bloed.

Wij bieden...

Een parttime, fulltime of bijbaan functie. Een prettige werksfeer binnen een hecht en gezellig team. Een uitdagende functie binnen een professionele organisatie. Een intern opleidingstraject. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Via de mail