Verkoopmedewerker bij Casa (uren zijn bespreekbaar!) (Rotterdam)

Geplaatst op 15 februari 2022 13:37
Bedrijfsnaam
Casa Nederland
Plaatsnaam
Rotterdam
Contactpersoon
Mireille Teekens
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
14/03/2022
Wij zijn....

Wil jij werken bij de ‘Beste winkelketen van Nederland in de categorie Wonen’? Bij CASA komt het thuisgevoel op de eerste plaats. Met een mooi aanbod aan decoratieve en functionele interieurartikelen willen we onze klanten meer van het leven thuis laten genieten. In onze organisatie staat inspiratie brengen voor een sfeervol leven thuis centraal. Om dit te bereiken, kiezen we voor betaalbare feelgoodproducten. We hebben in ons assortiment decoratie- en geschenkartikelen, huishoudtextiel, keukenaccessoires en meubelen voor in en rond het huis.

Wij zoeken...

Een enthousiaste verkoopmedewerker, die net zo gek is op decoratie en interieur als wij! Je helpt onze klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je geeft onze klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je maakt deel uit van ons team, waar we altijd zorg dragen voor elkaar. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van onze producten volgens onze richtlijnen. Je doet voorstellen aan de filiaalmanager om de standaardpresentaties binnen ons CASA concept te verbeteren. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte netjes houdt.

Wij bieden...

Allereerst een ‘Heerlijk Thuis’, in een gezellig team! We hebben de voordelen van een internationale organisatie, maar nationaal werken we hands-on en hebben we een zeer informele cultuur met korte lijntjes! Op onze artikelen ontvang je 20% personeelskorting. Onze CASA medewerkers behandelen we net zo klantvriendelijk als onze klanten! We vinden persoonlijke ontwikkeling en interne doorgroeimogelijkheden erg belangrijk! Het aantal uur wat je wilt werken in bespreekbaar!

Hoe kan een sollicitant reageren?
Hoe kan een sollicitant reageren?: Kijk voor al onze vacatures op: https://nl.casashops.com/nl/vacatures/2812/