Verkoopmedewerker, M/V BrandStore Amsterdam (Amsterdam )

Geplaatst op 31 mei 2022 14:52
Bedrijfsnaam
Little Lofts Interior
Plaatsnaam
Amsterdam
Contactpersoon
Manon
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
30/06/2022
Wij zijn....

Little Lofts is de merknaam voor verschillende collecties kleinmeubelen en woonaccessoires uit eigen productie en import. Onze stijl kun je het beste omschrijven als minimalistisch, authentiek en eigentijds. Doordat wij werken met ons eigen team van vakmensen weten wij snel de laatste trends om te zetten in actuele producten. Door deze samenwerking kunnen we de meest hoogwaardige producten importeren. Het assortiment bestaat uit handgemaakte en exclusieve producten.

Wij zoeken...

Voor onze vesting aan de Utrechtsestraat in Amsterdam zijn wij op zoek naar een verkooptopper! Als verkoopmedewerker zorg jij ervoor dat onze klanten een optimale klantbeleving ervaren in onze winkels. Het adviseren van klanten, en het verkopen van de collectie. Verzorging van een nette presentatie van de producten. Het uitvoeren van licht administratieve taken met betrekking tot voorraad en verkopen.

Wij bieden...

Een functie van 8 – 24 uur. Veel ruimte voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden. Een marktconform salaris, afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring, leuke collega’s in een vrolijk en jong team.

Hoe kan een sollicitant reageren?
per e-mail