Verkoopmedewerker/ster meubelzaak (Zwaagdijk Oost)

Geplaatst op 23 mei 2023 13:57
Bedrijfsnaam
Mammoet Woongigant
Plaatsnaam
Zwaagdijk Oost
Contactpersoon
Clara Buijsman
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Mammoet Woongigant is afgelopen jaar compleet vernieuwd dus je komt werken een een mooie nieuwe showroom met binnenmeubelen, tuinmeubelen, slaapkamers, verlichting, relaxfauteuils en alles voor de complete woninginrichting zoals vloeren en gordijnen. Wij hebben een grote winkel van 8500m2 maar een leuk team waarbij iedereen elkaar kent. Kijk voor inspiratie op . Wij hebben diverse wooncollectie van Feelings, Cozy Homes, NL Woont, NL Slaapt en Budget Home Store. Je hoeft je bij ons nooit te vervelen en geen dag is het zelfde. Houd jij van afwisseling, interieur en contact met klanten? Neem dan contact met ons op.

Wij zoeken...

Een enthousiast persoon die het leuk vindt om in de meubelen te werken in een jong actief team en echt onderdeel wilt zijn van het bedrijf.

Wij bieden...

Een grote winkel met diverse artikelgroepen (wonen, slapen, tuinmeubelen, vloeren en raamdecoratie) waar je veel kunt leren en je echt onderdeel bent van het bedrijf en geen nummer. Wij hebben een jong team waar iedereen elkaar kent en elkaar helpt.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Neem contact met ons op via mail clara@mammoetmeubel.nl of telefonisch 0228-584796 of kom langs in de winkel.