Verkoopmedewerker woowinkel Huus.nl (Hazerswoude Rijndijk)

Geplaatst op 15 februari 2022 13:41
Bedrijfsnaam
Huus.nl
Plaatsnaam
Hazerswoude Rijndijk
Contactpersoon
Roos Niemeijer
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
15/03/2022
Wij zijn....

Wij zijn HUUS.nl! We zijn een team van 130 gezellige maar hardwerkende mensen. HUUS.nl is dynamisch. Er is geen dag hetzelfde. Wil je ons alvast leren kennen? Kijk dan op de ‘Over HUUS’ pagina. Met twee winkels verspreid over Apeldoorn en Hengelo, twee outlets en een webshopuitbreiding naar België timmeren we dan ook hard aan de weg!

Wij zoeken...

Verkoopmedewerkers! Als verkoopmedewerker begroet, informeer en adviseer je klanten bij hun aankoop van meubels en/ of accessoires. Daarnaast zorg je voor de administratieve afhandeling van de verkooporders in het systeem. Je komt te werken in een nieuw en enthousiast team van verkoopmedewerkers en stylisten. Samen zorgen jullie ervoor dat de winkel er altijd tiptop uitziet en dat klanten een optimale serviceverlening krijgen. Het werken in weekenden, op koopavonden en feestdagen vind je vanzelfsprekend, want je weet dat dit de dagen zijn dat je juist kan scoren!  Je bent ambassadeur van HUUS. Je bent zowel aan het verkopen als aan het adviseren. Iedere klant is anders en daaraan kan jij je naadloos aanpassen. Je hebt aandacht voor de klant en helpt hem/haar graag bij het compleet maken van hun interieur. Je wordt blij als de klant tevreden is en als jij onze mooie producten hebt kunnen verkopen.

Wij bieden...

Wat krijg je van ons?  Een fijne werkplek met een goede dynamiek, leuke collega’s en veel gezelligheid Een uitdagende baan met ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid Je komt te werken in een groeiende organisatie met grootse ambities Een marktconform salaris dat past bij je ervaring en prestaties Personeelskorting Zowel parttime als fulltime mogelijkheden

Hoe kan een sollicitant reageren?
vacatures@huus.nl