Weekendhulp – Vakantiekracht verkoop (Etten-Leur)

Geplaatst op 17 mei 2022 12:51
Bedrijfsnaam
Decokay Vromans
Plaatsnaam
Etten-Leur
Contactpersoon
Jeroen Vromans
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
30/06/2022
Wij zijn....

eam Decokay Vromans Decokay Vromans is dé speciaalzaak voor verf, wand-, vloer- en raambekleding. Sinds 1934 zijn we een familiebedrijf, waar we al drie generaties met veel liefde interieurs nog mooier maken dan ze al zijn. Begonnen als specialist in verf en behang, zijn we uitgegroeid tot 4 inspirerende woonwinkels met eigen stoffeerders en stylistes voor advies aan huis. Bij Decokay Vromans gaan we voor de best mogelijke woonbeleving. Wij willen onze klanten graag inspireren en verrassen, waardoor je als klant het gevoel krijgt ‘bijzonder’ te zijn en ‘gehoord’ te worden. Met inspirerend advies, goede kwaliteit en service als vanzelfsprekend.

Wij zoeken...

Werk jij graag met kleur en interieur? Solliciteer dan voor deze uitdagende bijbaan! Wij zijn op zoek voor de zaterdag van 9 tot 5 naar een enthousiast teamlid om ons te helpen in de winkel. Extra werken tijdens vakanties? Geen probleem! Samen met het team weet jij onze klanten optimaal te bedienen en je bent zelf ook graag op de werkvloer. Je hebt gevoel voor styling, geeft advies over producten en zorgt ervoor dat klanten onze winkel met een tevreden gevoel verlaten. Je bent iemand die zowel klantvriendelijk als commercieel is. Een creatieve duizendpoot. Je leert hoe je verf moet mengen en helpt mee in de winkel, waar ook ook alle andere productgroepen aan bod komen.

Wij bieden...

Wat bieden wij jou Een open informele sfeer waar ruimte is voor eigen initiatief en input Ruimte om jezelf te ontwikkelen; als jij groeit doet Decokay Vromans dat ook Je krijgt een goed salaris Je volgt een introductie programma en krijgt daarin 1 op 1 ondersteuning van de Bedrijfsleider Enthousiaste collega’s Inspirerende werkomgeving

Hoe kan een sollicitant reageren?
Stuur een mailtje of bel me gerust!