Werkvoorbereider/calculator (Rotterdam)

Geplaatst op 16 mei 2023 11:11
Bedrijfsnaam
Brandsing Meubelmakers
Plaatsnaam
Rotterdam
Contactpersoon
Alexander Mensink
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Een team met een Rotterdamse mentaliteit. Gedreven, recht voor zijn raap en met doorzettingsvermogen. In het kantoor heerst er creativiteit. Wij zijn “out-of-the-box” denkers op het hoogste niveau. Innovatief denken past zeker in het beeld van de werkvoorbereiding. Altijd bezig met constructieve oplossingen en het verbeteren van processen. In de werkplaats wordt er doorgewerkt, altijd met focus, zijn we bezig met onze passie en halen we voldoening uit perfectie. We kijken naar de nieuwste technieken die ons verder kunnen helpen. Daarnaast is er ruimte voor leren. Een plaats waar leerlingen na hun stageperiode graag blijven om te werken. Het eindresultaat is er pas wanneer alle punten op de “i” zijn gezet.

Wij zoeken...

Ben je op zoek naar een leuk jong team, een fijne werkplek en houd je ervan om achter de schermen ervoor te zorgen dat alles tot in detail geregeld is? Dan zoeken wij jou! Een dag als werkvoorbereider bij Brandsing Meubelmakers is leuk en divers: ‘S ochtends help je de werkplaats met de laatste check, voor je ze op pad stuurt naar de klant of ze in de werkplaats aan de slag gaan. Daarna houd jij je bezig met offertes, waarin je met leveranciers en klanten goed contact houd over alle vorderingen. Is de offerte goedgekeurd? Mooi! Je pakt een auto van de zaak en rijd naar de klant om in te meten en de laatste kleurstalen te bespreken. Vlak na de lunch, waarin we met heel het bedrijf even lachen en gezellig samen eten, begint het tekenwerk. Dit doe je in IMOS (tekensoftware met AutoCAD als basis). Hierin teken je alle meubelstukken uit, tot in iedere schroefpositie. Zo weten onze machines en collega’s in de werkplaats wat waar moet. Nog één laatste check bij de klant, en dan wordt alles doorgestuurd naar de werkplaats en kan je het materiaal bestellen. Zo schakel je tussen verschillende projecten tegelijk waarbij je collega werkvoorbereiders altijd klaar staan om te helpen!

Wij bieden...

Wij bieden een cao conform salaris, leuke borrels op vrijdagmiddag, heerlijke cocktails van collega Alexander, nog betere taco’s van collega Tinus, een onwijs gezellig team bestaande uit vakidioten en nieuwelingen, veel ervaren collega’s die je alles willen leren, en nog veel meer!

Hoe kan een sollicitant reageren?
Stuur je CV per email, reageer op onze site of bel ons! We maken graag kennis met je!