Werkvoorbereider Interieurbouw (Opmeer)

Geplaatst op 10 maart 2022 17:13
Bedrijfsnaam
Verwol Projectafbouw BV
Plaatsnaam
Opmeer
Contactpersoon
Astrid Jonker
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
31/03/2022
Wij zijn....

Verwol bestaat inmiddels 45 jaar en is uitgegroeid tot marktleider in (systeem)plafonds, klimaatplafonds, exclusieve betimmeringen, systeemwanden en complete interieurconcepten. No-nonsense, hard werken en continu innoveren. Dat kenmerkt ons en heeft de organisatie doorontwikkeld tot een complete afbouwer die ontwikkelt, produceert en monteert. Hiermee hebben wij een unieke positie in de markt! Er wordt over ons gezegd: ‘waar anderen stoppen gaat Verwol verder’. Dit zie je terug in de dagelijkse werkzaamheden van de specialisten die wij in huis hebben. Zij werken aan maatwerkopdrachten en grootschalige standaard producties. Dagelijks zijn wij met 130 medewerkers in vaste dienst werkzaam aan bijzondere projecten. Kenmerkend voor Verwol is de informele cultuur, autonomie van het zelf doen en een uitstekende werksfeer.

Wij zoeken...

Wanneer een offerte opdracht wordt zorg je er als werkvoorbereider voor dat alle benodigde materialen besteld worden en dat de interieurbouwers van goede informatie worden voorzien om de order optimaal te kunnen maken. Je bekijkt of de bevestiging overeenkomt met de order. Indien nodig meet je het werk in en maak je aan de hand van alle gegevens de uitvoeringstekeningen inclusief alle benodigde details. (3D tekenprogramma ) Je vraagt prijzen van materialen op bij leveranciers en koopt vervolgens in en je bent ook de contactpersoon voor de leveranciers. Verder zorg je ervoor dat de orders van de interieurafdeling, indien nodig, worden geïntegreerd in de planning van het plafond- of wandenproject. Je maakt de zaaglijsten voor de machinale en de werkplaats en de tekeningen voor de CNC werkzaamheden. (beiden via een 3D tekenprogramma) In overleg met logistiek zorg je er voor dat de materialen op tijd op het project worden aangeleverd zodat deze volgens planning worden geleverd. Het is een zeer gevarieerde functie waarbij je door de dag heen verschillende petten op hebt. Je hebt technisch inzicht en vindt het leuk om praktische oplossingen voor de klant te bedenken en houdt daarbij de kosten in het oog. Je vindt het fijn om zelfstandig je zaken op orde te hebben maar kan goed samenwerken met het projectteam en weet met alle partijen waar je contact mee hebt goed te communiceren.

Wij bieden...

We bieden een baan met toekomstperspectief, genoeg mogelijkheden om te leren en te ontwikkelen en zo door te groeien naar een andere functie. Bij deze functie hoort een goed salaris op basis van kennis en ervaring. Kenmerkend voor werken bij Verwol is de informele cultuur, collega’s met dezelfde passie voor het vak en een no-nonsense mentaliteit.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Via mail of telefonisch : astrid.jonker@verwol.nl / 0226363636