Werkvoorbereider interieurbouw (INTOS)

Geplaatst op 17 januari 2023 13:49
Bedrijfsnaam
INTOS
Plaatsnaam
INTOS
Contactpersoon
Myrthe Duijff
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en (interieur)bouw. Door interieurs te maken, waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt. INTOS is één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland, maar is georganiseerd in 8 projectteams. Hierdoor werk je met een vaste groep aan collega’s samen waarmee je van begin tot eind projecten realiseert. Opdrachtgevers van INTOS zijn onder andere Schiphol, ING, Google, het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en internationale luchthavens. Als werkvoorbereider interieurbouw ligt jouw kracht in het vertalen van het ontwerp van de architect naar een maakbaar concept. Je werkt de technische details uit voor diverse maatwerk meubels om zo de mooiste interieurs te kunnen realiseren. Een divers takenpakket maakt dat jij een fijne werkdag hebt; Het ene moment ben je bezig met het uitwerken van duidelijke werktekeningen, het andere moment ben je de benodigde materialen aan het bestellen of stel je een kloppend kostenoverzicht van het project op. Ook zorg jij graag voor een goede administratieve afhandeling en bewaak je de projectplanning. Als werkvoorbereider maak jij onderdeel uit van één van onze projectteams en binnen dit team houd jij je bezig met diverse projecten.

Wij zoeken...

Een aantal jaren relevante werkervaring; Een diploma in een technische richting; Goede beheersing van Autocad en/of Vectorworks; Een goede beheersing van de Nederlandse taal. Verder ben jij: Iemand die de planning gemakkelijk overziet en deze zo weet in te vullen dat deze naar ieders tevredenheid uit te voeren is; Organisatorisch en administratief sterk en dus goed in staat om afspraken te maken, deze goed vast te leggen en uiteraard accuraat op te volgen; Een teamspeler die makkelijk schakelt met mensen binnen maar ook buiten INTOS; Creatief in het zoeken naar (technische) oplossingen en denkt in mogelijkheden; Woonachtig in de Randstad.

Wij bieden...

Centrale en gevarieerde rol in de grote én kleine interieurprojecten die INTOS realiseert; Je komt te werken in één van onze compacte en daadkrachtige projectteams. Het team bestaat nu uit 20 mensen verdeelt over kantoor, de werkplaats en de buitendienst. Binnen het team worden projecten van A tot Z gerealiseerd; Een fulltime (40 uur) of parttime (32 of 36 uur) functie; Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt; Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, een riante pensioenregeling en een collectieve ziektekostenverzekering; Prachtig nieuwe werkplek in Haarlem die vanuit Amsterdam, Leiden, Alkmaar en Utrecht bereikbaar is binnen ongeveer 30 minuten; Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt; Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP; Diverse gezamenlijke activiteiten zoals dagelijks de lunch, wekelijks de INTOS bootcamp, periodieke borrels en BBQ’s en jaarlijks weekendje weg.

Hoe kan een sollicitant reageren?
https://forms.monday.com/forms/e4aae370a42b8a65b88487a93bed0e7b?r=use1