Werkvoorbereider interieurbouw (Haarlem)

Geplaatst op 20 november 2023 09:05
Bedrijfsnaam
INTOS
Plaatsnaam
Haarlem
Contactpersoon
Myrthe Duijff
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en interieurbouw. Inmiddels zijn we daarin één van de grootsten van Nederland. We maken vanuit vakmanschap inventieve interieurs voor werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt. Dit doen we voor uiteenlopende bedrijven en organisaties zoals Booking.com, het Rijksmuseum, Rituals, ING, Google, het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), Schiphol en andere internationale luchthavens. En veelal in samenwerking met (interieur)architecten. Al onze projecten realiseren we met vaste teams. Daardoor werkt continu dezelfde groep collega’s, weliswaar met ondersteuning vanuit INTOS overkoepelende afdelingen, van begin tot eind aan de perfecte projectrealisatie. Als werkvoorbereider interieurbouw ligt jouw kracht in het vertalen van het ontwerp van de architect naar een maakbaar concept. Je werkt de technische details uit voor diverse maatwerk meubels om zo de mooiste interieurs te kunnen realiseren. Een divers takenpakket maakt dat jij een fijne werkdag hebt; Het ene moment ben je bezig met het uitwerken van duidelijke werktekeningen, het andere moment ben je de benodigde materialen aan het bestellen of stel je een kloppend kostenoverzicht van het project op. Ook zorg jij graag voor een goede administratieve afhandeling en bewaak je de projectplanning. Als werkvoorbereider maak jij onderdeel uit van één van onze projectteams en binnen dit team houd jij je bezig met diverse projecten. Met jou in het team komen onze maatwerk interieurs perfect tot hun recht!

Wij zoeken...

Iemand met: Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als werkvoorbereider; Een diploma in een technische richting; Goede beheersing van Vectorworks en/of Autocad; Een goede beheersing van de Nederlandse taal. Verder ben jij: Iemand die de planning gemakkelijk overziet en deze zo weet in te vullen dat ze naar ieders tevredenheid uit te voeren zijn; Organisatorisch en administratief sterk en dus goed in staat om afspraken te maken, deze goed vast te leggen en uiteraard accuraat op te volgen; Een teamspeler die makkelijk schakelt met mensen binnen maar ook buiten INTOS; Creatief in het zoeken naar (technische) oplossingen en jij denkt in mogelijkheden; Woonachtig in de Randstad of omgeving.

Wij bieden...

Centrale en gevarieerde rol in de grote én kleine interieurprojecten die INTOS realiseert; Een fijne club aan collega’s. Je komt te werken in één van onze compacte en daadkrachtige projectteams. Dit team bestaat nu uit 27 mensen verdeelt over kantoor, de werkplaats, logistiek en de buitendienst; Een fulltime (40 uur) of parttime (32 of 36 uur) functie; Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt. Indicatie: €2.500 – €4.000 op fulltime basis; Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, een riante pensioenregeling, een volledig verzorgde lunch, een collectieve ziektekostenverzekering en gratis gebruik maken van onze gym en bootcamp; Prachtig nieuwe werkplek in Haarlem die vanuit Amsterdam, Leiden, Alkmaar en Utrecht bereikbaar is binnen ongeveer 30 minuten; Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt; Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP; Diverse gezamenlijke activiteiten zoals dagelijks de lunch, wekelijks de INTOS bootcamp, periodieke borrels, een zomer BBQ en jaarlijks een weekendje weg.

Hoe kan een sollicitant reageren?
https://www.intos.nl/werken-bij/werkvoorbereider-interieurbouw/