Werkvoorbereider (omgeving Amsterdam/Leiden/Gouda/Rotterdam) (Gouda)

Geplaatst op 16 mei 2023 11:14
Bedrijfsnaam
Qualified People
Plaatsnaam
Gouda
Contactpersoon
Anna Grünagel
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Qualified People is al jarenlang een toonaangevend detacheringsbureau binnen de techniek. Wij begeleiden toptalenten naar een passende én leuke baan, waarbij interieurbouw (scheepsbouw, luxe jachten, offshore en retail) een van onze specialisaties is.

Wij zoeken...

Als Werkvoorbereider ben jij in staat om vanuit de (technische) tekeningen en/of projectbeschrijvingen werkpakketten samen te stellen. Je hebt dan ook contact met diverse spelers binnen het project, zoals projectleiders, planners, tekenaars/engineers, uitvoerders en inkoop. Hierdoor is je werk heel afwisselend! Heb jij een diploma in de richting van Werkvoorbereider / Meubelmaker en lijkt bovenstaande je leuk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer over de vacature op onze website.

Wij bieden...

Een uitdagende baan met veel verschillende werkzaamheden, bij een mooi bedrijf dat ook doorgroeimogelijkheden biedt. Er is sterke aandacht voor groei en ontwikkeling. En daarbij ook uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Is jouw interesse gewekt voor deze functie? En voldoe je aan het profiel van Werkvoorbereider? Stuur dan je cv naar agrunagel@qualifiedpeople.nl.