Werkvoorbereider/verkoper (De Lier)

Geplaatst op 30 maart 2023 11:06
Bedrijfsnaam
Marsman Maatwerk B.V.
Plaatsnaam
De Lier
Contactpersoon
Herman Marsman
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Marsman Maatwerk is het leukste kasten en zonweringbedrijf van het westelijk en oostelijk halfrond. Onder het motto: “niets is mooier dan een tevreden klant”, werken wij elke dag hard om de gaafste woonwensen te realiseren. We hebben een mooi team om het hele proces van offerte tot oplevering tot een goed einde te brengen en het zou geweldig zijn als jij daar een bijdrage aan kan leveren.

Wij zoeken...

Soms zijn de vragen die je krijgt lekker vaag omdat de klant eigenlijk een goed idee van jou wil, of heeft de klant een wens die helemaal niet kan. Aan jou om met ideeën of uitleg te komen. Je kent ons assortiment straks helemaal uit je hoofd en vanuit jouw kennis en kunde ga je ook op locatie meten en adviseren. Kan niet bestaat niet is het uitgangspunt en als iets echt niet kan dan spring je adequaat in op de ontstane situatie. Het moeilijkste van ons vak is dat je naast creatief ook heel precies moet zijn. De ingemeten orders moeten uitgewerkt en besteld worden en als onze monteurs het uiteindelijk gaan monteren moet het wel passen natuurlijk. Als alles klopt en de klant is blij dan ben je pas tevreden. Heb je ervaring met het tekenprogramma PaletteCAD dan heb je een streepje voor.

Wij bieden...

Je verdient een salaris wat bij je past, kan je veel dan verdien je veel, moet je nog leren dan bouwen we je salaris langzaam op, veel moeilijker is het niet. Op zaterdag werken hoort er ook bij, maar we overleggen wat je mogelijkheden wel of niet zijn. Je hebt de mooiste baan van Westland en omstreken, een team waarin we hard werken en vaak hard lachen.

Hoe kan een sollicitant reageren?
via mail of telefoon.