Wil jij deel uitmaken van een duurzame start-up? (Berkel en Rodenrijs)

Geplaatst op 07 februari 2023 11:20
Bedrijfsnaam
Houtbank Lansingerland
Plaatsnaam
Berkel en Rodenrijs
Contactpersoon
Bas van der Ham
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

De Houtbank Lansingerland is een bedrijf dat in 2021 is opgericht door Bas van der Ham. Inmiddels werkt hij met een team van vrijwilligers aan het organiseren van workshops. Het doel is zoveel mogelijk mensen in Lansingerland te bereiken en bewust te maken van verantwoord, duurzaam omgaan met hout.

Wij zoeken...

We zoeken mensen die de handen uit de mouwen willen steken en enthousiast zijn. Mensen die mee willen denken en mee willen doen. Er is van alles mogelijk. We komen graag met je in gesprek over de mogelijkheden en de tijd die je hebt. Weet je nog niet precies wat je leuk vindt? Je kunt altijd met ons komen sparren 😉 Wat hout je nog tegen?

Wij bieden...

We willen resthout redden van de afvalberg. Veel hout wordt al gescheiden aangeleverd bij de afvalverwerking maar het wordt dan meestal vermalen tot spaanplaat of gebruikt als biomassa. Veel hout is daar nog veel te goed voor en kan nog gebruikt worden in meubels, decoratie of bij allerlei timmerklussen. Dat voorkomt dat er nieuw hout voor gebruikt moet worden. We geloven in recycling, producten nieuwe kansen geven, de circulaire economie. We bouwen aan een netwerk van bedrijven en particulieren, die hout wegdoen of juist nodig hebben.

Hoe kan een sollicitant reageren?
stuur een mailtje naar bvanderham90@gmail.com