Winkelmedewerker (Rotterdam)

Geplaatst op 23 oktober 2023 15:47
Bedrijfsnaam
Trendhopper Rotterdam Alexandrium
Plaatsnaam
Rotterdam
Contactpersoon
Tommy Pastoors
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Trendhopper Rotterdam Alexandrium en bevinden ons in de Woonmall Alexandrium. Inspirerend, prikkelend en de laatste interieurtrends. Dat is typisch Trendhopper! In onze 20 woonwinkels en webwinkel shop je de leukste en meest trendy meubels en accessoires. In onze winkel inspireren en adviseren we klanten met de verassende en typische Trendhopper-collectie.

Wij zoeken...

Je kunt goed zelfstandig werken. Je bent sociaal en communicatief vaardig. Je wordt enthousiast van het adviseren en helpen van klanten. Een goede beheersing van de Nederlandse taal. Minimaal MBO werk- en denkniveau

Wij bieden...

Een gezellige werkomgeving waarin je je verder kan ontwikkelen op het gebied van communicatie en advies. Een CAO-conform loon waarbij op zondag een leuke toeslag aan gekoppeld zit. We zijn een klein team waardoor je veel meedenkt en we samen gaan voor succes!

Hoe kan een sollicitant reageren?
Lijkt het je wat? Stuur dan vandaag nog een korte motivatie met je CV naar info@throtterdam.nl . Bellen (010-3132472) of langskomen in de winkel mag ook, welkom! Wij horen graag van je.