ZZP-interieurstylist (Hulst)

Geplaatst op 14 november 2023 14:03
Wij zijn....

Morres is dé grootste woonwinkel van Nederland én België, met maar liefst 40.000 m2 aan inspiratie. Binnen onze uitgebreide collectie vind je honderden producten van meer dan 200 vooraanstaande merken, allemaal in de categorieën wonen en slapen. Bovendien zijn we trots onderdeel van De Mandemakers Groep. We hechten veel waarde aan service, beleving en gastvrijheid.

Wij zoeken...

Wij zoeken een ervaren zzp-interieurstylist die àlles weet van wonen en slapen. Jouw rol gaat verder dan advies, je creëert interieurplannen, adviseert ons verkoopteam en biedt op maat gemaakt advies, zelfs bij klanten thuis. De functie is beschikbaar vanaf 24 uur tot 37 uur per week. Jij bepaalt hoeveel dagen je werkt!

Wij bieden...

Bij Morres streven we ernaar om niet alleen de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, maar ook die van onze medewerkers. Bij ons kom je terecht in een sfeervolle en bourgondische werkomgeving en word je met warmte ontvangen. Denk aan gezellige borrels in onze winkelbar en heerlijke maaltijden met korting in ons restaurant. Jij bent een waardevol lid van ons team en we willen dat je je hier thuis voelt.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Jeuken jouw handen al om een creatief ontwerp te tekenen voor het droominterieur van de klant? Solliciteer direct via de link! Heb je nog vragen? Neem contact op met Robin van Mook via +31 6 51 75 45 69.