Brancheavonden

Als HMC werken we graag aan een goede samenwerking met de branche, zodat we studenten zo goed mogelijk kunnen opleiden en voorbereiden op het werk in het bedrijf. We organiseren daarom regelmatig brancheavonden om met elkaar het gesprek te voeren over onderwerpen als begeleiding op het werk, communicatie tussen het bedrijf en HMC, examinering en de inhoud van de opleiding. We sluiten de avond af met een hapje eten en u bent in de gelegenheid om te netwerken met andere bedrijven en docenten van het HMC. Bekijk hieronder de geplande brancheavonden.

Brancheavond Wonen en Interieur | Dinsdag 14 juni 2022 | 16.30 – 21.00 | HMC Rotterdam 

Samen met trendforecaster Zuzanna Skalska kijken we naar de toekomst met haar lezing “Prototyping 2040”, de toekomst voor de branche en de toekomst samen met onze studenten. We vervolgen de avond met diverse workshops en natuurlijk is er tussendoor een hapje en drankje te nuttigen. We sluiten af met een borrel waarbij u in de gelegenheid bent om te netwerken met andere bedrijven en docenten van het HMC.

Zuzanna Skalska begon haar loopbaan bij Philips Design en leverde jarenlang bijdragen aan de toekomstvisie van diverse internationale projecten. Hierna was ze werkzaam als Senior Consultant Trend Research binnen de Design Management & Trends bij de toonaangevende Nederlandse design studio. Met meer dan 20 jaar aan ervaring zet Zuzanna haar kennis om in uitvoerbare, innovatieve processen en gebruikt daarbij veel van haar eigen, zelfontwikkelde methodes. Ze is nauw betrokken geweest bij het doceren aan de wereldklasse van het designonderwijs en als lid van bestuur en adviesraad van de Dutch Design Week. Tevens is ze medeoprichter van de School of Form, een designacademie in Polen. Met de presentatie “Prototyping 2040” wil Zuzanna mensen aan het denken zetten over de veelheid aan mogelijke toekomstscenario’s, hun waarschijnlijke vormen, de bedreigingen en vooral de kansen die ermee gepaard gaan. Om dit te bereiken, moeten mensen verder gaan dan het beperkte gebied van hun eigen business en voorbij de problemen van vandaag. Het gaat niet om debatteren over de toekomst, maar meer om het bouwen aan een betere toekomst vanaf vandaag.

Klik hier om u aan te melden voor de brancheavond van 14 juni.

Andere brancheavonden
Wilt u op de hoogte blijven van komende brancheavonden? Laat hier uw emailadres achter.