hout - meubel - interieur
Routebeschrijvingen » Routebeschrijving HMC Rotterdam
Routebeschrijving HMC Rotterdam

Erasmuspad 10
3052 KP  Rotterdam

Met openbaar vervoer
Vanaf Den Haag/Pijnacker:
Neem Metrolijn E (RandstadRail) en stap uit bij halte Melanchthonweg. De halte ligt aan de voorzijde van het HMC en stopt direct naast de school.

 

Vanaf station Rotterdam-Noord:

  • Eventueel lopen (ongeveer 10 à 15 minuten).
  • Neem Tramlijn 8 richting Kleiweg; uitstappen op halte Hoofdlaan (remise RET), vervolgens loop je de Hoofdlaan uit, bruggetje over en je ziet de school voor je (ongeveer 50 meter).

Vanaf Rotterdam Centraal Station:
Neem Metrolijn E (RandstadRail) richting Den Haag of tramlijn 25 richting Schiebroek, uitstappen op halte Melanchthonweg. De halte ligt aan de voorzijde van het HMC en stopt direct naast de school.

Plan je snelste route met 9292ov.nl.  

Met eigen vervoer
Vanaf richting Breda/Dordrecht en richting Utrecht:
Borden Schiedam/Den Haag/Hoek van Holland volgen. (zie vervolg)

Vanaf Hoek van Holland/Den Haag:
Richting Utrecht volgen. (zie vervolg)

Vervolg:
Neem afslag Centrum/Schiebroek (afslag 14); volg borden Schiebroek/Hillegersberg; na spoorviaduct ligt het HMC aan de rechterhand. 1e verkeerslicht rechts aanhouden richting Hillegersberg; 2e verkeerslicht rechtsaf de Ringdijk op richting Hillegersberg-Zuid; eerste weg rechts (zie HMC-bord aan lantaarnpaal) naar Erasmuspad; in de bocht (van de Erasmussingel) linksaf het park in langs het water. Aan het einde van het park ligt de achterkant van de school. De ingang bevindt zich aan de Melanchtonweg, welke te bereiken is via het volgen van het fietspad.© HMC mbo vakschool 2014 | Disclaimer | Privacy | Klachtenregeling | Inloggen