HMC-satelliet op de NDSM

Ontmoet-Ontdek-Ontwikkel

De HMC-satelliet is een hub HMC, HMC-Next en Maakschap Amsterdam. Het is een plek die innovatie en inspiratie faciliteert. Hier werken creatieve vakmensen op het gebied van o.a. interieur, meubel en houttechniek aan het behouden van de maakindustrie van Amsterdam. 

Daarnaast proberen we samen te ontdekken hoe we meer circulair kunnen werken en toekomstige makers kunnen inspireren. In onderstaande plaat kan je meer ontdekken over de satelliet:

Het HMC vindt het belangrijk om deze ruimte te nemen om op zoek te gaan naar hoe het onderwijs blijft aansluiten bij de maatschappij en actueel blijft. 

Heb jij een idee voor innovatieve samenwerking of experiment dat bijdraagt aan het behouden en de zichtbaarheid van makers in de stad Amsterdam? Neem gerust contact op. Wij faciliteren het graag. Mail naar NDSMsatelliet@hmcollege.nl.

Activiteiten
Op de satelliet vinden verschillende activiteiten plaats van zowel HMC als het Maakschap Amsterdam, dit is soms een vrije inloop som kan je je inschrijven. Vaak is het gratis. 

  • 20 juni 2024: Maakschap Amsterdam Meet-Up Borrel
    Tijd: 16.00-18.00 uur
    Voor: Alle Amsterdamse makers en studenten
    Meer info: website Maakschap Amsterdam

Ruimte gebruiken?
Wil je de ruimte op de Satelliet gebruiken? Via deze link kun je een aanvraag doen.