hout - meubel - interieur

Article Details

Leerlingen ontwerpen HMC stand VT wonen beurs
Bericht geplaatst op: 30-3-2017
In het derde leerjaar van de opleiding Interieuradviseur gaan leerlingen aan de slag met opdrachten van externen opdrachtgevers. Deze week presenteerden de leerlingen hun adviezen. De Marketing & communicatie afdeling van het HMC, die de beurspresentaties van de school, verzorgd was deze keer één van de opdrachtgevers.

Lastige opdracht
Leerlingen bogen zich over de vraag hoe het HMC hun stand het beste in kan richten tijdens de VT wonen & designbeurs. Interieurontwerpers, meubelmakers, ontwerpers, getalenteerde, netafgestudeerde HMC’ers krijgen tijdens de beurs de mogelijkheid zich aan het publiek te presenteren. Aangezien de laatste, spannende en vooral belangrijke periode voor de examen kandidaten nog in moet gaan is er nog niets te zeggen over de werkstukken die er in september in de stand zullen verschijnen. Een lastige klus dus voor de derdejaars Interieuradviseurs.

Moeilijke keuze
De concurrentie was moordend tussen de vijf groepen. In alle ontwerpen zaten goede ideeën en het werd de jury dan ook lastig gemaakt. Wat het is geworden kunnen wij natuurlijk nog niet teveel over zeggen, daarvoor kun je het beste langs komen op onze stand tijdens de VT Wonen & Designbeurs. Maar dat het fris en vernieuwend is, met duurzame elementen kunnen we al wel verklappen. 

Tot in september in de RAI!

Bookmark and Share
Terug© HMC mbo vakschool 2014 | Disclaimer | Privacy | Klachtenregeling | Inloggen