Afgestudeerde ontwerpers presenteren hun werk in Milaan

Net afgestudeerde ontwerpers presenteren hun meesterwerken op de Salone del Mobile in Milaan. Het HMC biedt hen wederom een podium aan om zich te presenteren aan de branche. Zij staan met hun producten in het Nederlands Paviljoen Masterly in Milaan van 16 t/m 21 april 2024. Wie zijn deze acht ontwerpers? Met welk product staan ze er? We stellen de ontwerpers graag aan je voor!

Blok Plaatmateriaal en De van Dik Hout Groep
Bij het vervaardigen van de presentatie voor Masterly Milaan is een hechte samenwerking opgezocht met diverse bedrijven uit de interieurwereld. Blok Plaatmateriaal uit Beverwijk is als specialist betrokken bij de uitvoering van deze presentatie. Zij zijn voor interieurbouwers en architecten bewerker en leverancier van decoratieve en constructieve plaatmaterialen uit de IJmond.

De stand is gemaakt door interieurbouwbedrijf De Van Dik Hout Groep. Het bedrijf is vormgever en bouwer van decors, interieurs en stands. Ze maken decors voor televisie, film en theater, interieurs voor horeca, musea en tentoonstellingen en daarnaast nog allerlei zaken voor beurzen, evenementen en presentaties. Ook hier lopen HMC’ers stage en werken veel oud-HMC’ers bij dit bedrijf.  

Klik op de foto om de verhalen van de ontwerpers te lezen.