Negen ontwerpers zoeken een producent in Milaan

Net afgestudeerden studenten van het HMC gaan tijdens de Salone del Mobile in Milaan op zoek naar  een producent om hun producten op de markt te brengen. Het HMC biedt hen wederom een podium aan om zich te presenteren aan de branche. Zij staan met hun producten in het Nederlands Paviljoen Masterly in Milaan van 7 t/m 12 juni 2022. Wie zijn deze negen ontwerpers? Met welk product staan ze er? En wie vindt er uiteindelijk een producent? We stellen de ontwerpers graag aan je voor!

Blok Plaatmateriaal en De van Dik Hout Groep
Bij het vervaardigen van de presentatie voor Masterly Milaan is een hechte samenwerking opgezocht met diverse bedrijven uit de interieurwereld. Blok Plaatmateriaal uit Beverwijk is als specialist betrokken bij de uitvoering van deze presentatie. Zij zijn voor interieurbouwers en architecten bewerker en leverancier van decoratieve en constructieve plaatmaterialen uit de IJmond.

De stand is gemaakt door interieurbouwbedrijf De Van Dik Hout Groep. Het bedrijf zijn vormgevers en bouwers van decors, interieurs en stands. Ze maken decors voor televisie, film en theater. Interieurs voor horeca, musea en tentoonstellingen en daarnaast nog allerlei zaken voor beurzen, evenementen en presentaties. Ook hier lopen HMC’ers stage en werken veel oud-HMC’ers bij dit bedrijf.  

Klik op de foto om de verhalen van de ontwerpers te lezen.