Meld je aan voor een opleiding bij het HMC!

01 oktober 2022

Lijkt het jou wat om een beroep te hebben in de richting interieur, meubel, techniek of design? En wil jij in leerjaar 2023/2024 starten met een mbo-studie? Dan  heb je geluk: vanaf vandaag kun je je aanmelden voor een opleiding bij het HMC. Via onze website schrijf je je voor de opleiding van je keuze in. Voordat je je gaat aanmelden is het handig om alle stappen van het aanmelden goed door te nemen, deze stappen vind je hier.

Uitgelicht
In Amsterdam hebben we een spiksplinternieuwe opleiding: namelijk de opleiding Montagemedewerker houttechniek. Welke opleiding ook nog redelijk nieuw is, is de opleiding Keukenmonteur. Op beide locaties wordt sinds kort ook een verkorte variant aangeboden voor havisten, vwo’ers en studenten die al een mbo niveau 4 diploma hebben en kiezen voor de opleidingen Interieuradviseur en Ondernemend meubelmaker / (scheeps)interieurbouwer. Kijk hier voor een overzicht van al onze opleidingen.

Meer informatie?
In november hebben we onze eerste open dag. Kijk hier voor meer info.

Studenten laten het zien
Nu al nieuwsgierig naar wat onze studenten van onze school vinden? Lees dan de verhalen van onze studenten op de website. Zien wat voor moois onze studenten allemaal maken? Bekijk dan ons instagramaccount of bezoek onze online expo van afgelopen schooljaar.

01 oktober 2022 | Algemeen