Interieurjournaal doneert boeken

04 november 2022

Het Interieurjournaal in Utrecht, een uitgeverij, heeft ons +/- 800 vakboeken interieur geschonken. Wat een mooi geschenk waar wij heel blij mee zijn! De boeken waren door Interieurjournaal overgenomen van boekhandel Ceboha. De boekhandel is een paar jaar geleden gestopt en voor de vakboeken zochten ze nog een mooie bestemming. Nou… daar weten wij wel raad mee 🙂

Met een gehuurde bus ging het team studiecentrum/lab afgelopen zomer op pad naar Utrecht. De handen werden uit de mouwen gestoken om de boeken in te pakken in dozen om vervolgens te vervoeren naar eindbestemming studiecentrum.

Aankomend schooljaar gaan zowel het studiecentrum van Amsterdam als Rotterdam de uitdaging aan om deze boeken ‘eerlijk’ te verdelen. De boeken worden toegevoegd aan onze huidige collectie. We zijn erg blij dat het Interieurjournaal ons deze boeken gunt en zo kunnen onze studenten nog meer informatie en inspiratie opdoen.

Wil jij online op de hoogte blijven van de laatste trends? Neem dan vooral een kijkje op www.interieurjournaal.com voor de laatste ontwikkelingen, trends en updates op interieurgebied.

04 november 2022 | Duurzaamheid, Studiecentrum