Kwalificatiewedstrijd Meubelmakers bij het HMC

11 januari 2024

Al weken zijn ze hard aan het trainen voor het weekend van 19 en 20 januari. Geselecteerde studenten Meubelmaken door het hele land gaan dat weekend met elkaar de strijd aan tijdens de kwalificatiewedstrijd. Het doel? Een plek bij de Nederlandse Kampioenschappen van Skills Heroes. Daar strijden ze om de titel beste vakman/vakvrouw van Nederland in hun vakgebied!

Skills the Netherlands
In totaal zullen 13 deelnemers, verspreid over twee dagen mee doen aan de kwalificatiewedstrijd. Dit is onderdeel van Skills Heroes, dé vakwedstrijden voor mbo-studenten en wordt georganiseerd door Skills the Netherlands. Via een voorronde op school zijn 13 studenten geselecteerd om mee te doen aan de landelijke kwalificatiewedstrijd. Deze vind plaats bij het HMC.

Bezoek ons
Wist je dat je de kwalificatiewedstrijd kunt komen bekijken? Vrijdag 19 januari en zaterdag 20 januari (tussen 09:00 uur en 16:00 uur) ben je van harte welkom om studenten aan te moedigen, hun werk te bekijken en te zien wat voor vakmanschap deze studenten nu al bezitten. Kom je zaterdag 20 januari? Dan kun je je bezoek meteen combineren met onze open dag. Het HMC heeft vrijdag 19 januari (tussen 17:00-21:00 uur) en zaterdag 20 januari (tussen 10:00-14:00 uur) de deuren open voor bezoekers.

5x Nederlands kampioen!
Wist je dat studenten van het HMC als 5x op rij Nederlands kampioen zijn in de categorie Meubelmaken? Iets waar we ontzettend trots op zijn! 

Open dagen: HMC Amsterdam en HMC Rotterdam
Locatie kwalificatiewedstrijd: HMC Amsterdam, Arlandaweg 173 in Amsterdam

11 januari 2024 | Meubelmaker, Skills Heroes, Wedstrijden