Loes en Sven winnen Woonmall Alexandrium Award

23 september 2019

De afgelopen weken hebben 18 HMC’ers, die in juli zijn afgestudeerd, hun eindwerkstukken geëxposeerd in het atrium van Woonmall Alexandrium. Bezoekers van de woonmall konden hun stem uitbrengen in twee categorieën namelijk meubelontwerp en een interieurontwerp. Afgelopen zondag 22 september werden de twee winnaars bekend gemaakt.

Tavolo in Metamorfosi
In de categorie meubelontwerp won Sven Wenting de prijs met zijn Tavolo in Metamorfosi. Hij volgde bij het HMC de opleiding meubelmaker en heeft een salontafel ontworpen en gemaakt. ‘Mijn salontafel bestaat uit een blad van driehoeken met daarop een speciaal bewerkte glasplaat. Als je aan de korte kanten over de tafel heen kijkt, zie je een 3D patroon en van de andere kant weer een ander patroon’, vertelt Sven.

Landhuis ’t Groen
In de categorie interieurontwerp won Loes Voogt met haar Landhuis ’t Groen. Loes volgde bij het HMC de opleiding Interieuradviseur. ‘Ik heb de gehele inrichting van een gastvrij landgoed ontworpen. Het unieke aan mijn ontwerp is de gekozen combinatie van de kleuren en materialen. Door de klassieke stijl van het landgoed door te trekken in het interieur en dit te combineren met een gewaagde en sprekende moderne stijl heb ik een mooi geheel weten te creëren’, aldus Loes.

Allebei de winnaars ontvingen een bedrag van €400,-. Gefeliciteerd Loes en Sven! De bezoekers die gestemd hebben maken kans op een cursus interieurstyling t.w.v. € 250,- verzorgd door het HMC Cursus & Training.

V.l.n.r. Locatiedirecteur HMC Rotterdam Arjo van Nieuwamerongen, winnaar Sven Wenting, winnares Loes Voogt, communicatiemanager Woonmall Alexandrium Shirley Udo 

23 september 2019 | Wedstrijden