Tijdens de EXPO reiken bedrijven vakprijzen uit.

28 juni 2021

Supertrots zijn we op het feit dat bedrijven vakprijzen uitreiken aan onze studenten tijdens de EXPO. De bedrijven Baars en Bloemhoff, Woonmall Alexandrium Rotterdam en Masterly The Hague beoordelen de werkstukken van onze studenten en op 5&6  juli reiken we diverse prijzen uit.

Deskundigen van Baars en Bloemhoff komen langs om het werk van studenten Meubelmaken te beoordelen. Ze kiezen drie winnaars die op diverse plekken in het land hun werk mogen exposeren. Dit is een unieke kans voor onze studenten en op deze manier kunnen ze nog meer bekendheid geven aan hun product.

In september organiseert het Woonmall Alexandrium in Rotterdam ​​​​​​​een expositie. Voor deze expositie kiezen zij een aantal werkstukken van studenten uit die hier mogen exposeren. Ook geven zij een prijs van 400 euro aan de winnaar. 

Een aantal studenten hebben werk ontworpen voor Masterly the Hague (een beurs voor Oude Meesters, Dutch Desing, kunst en fotografie). 6 juli wordt dit werk beoordeeld en is de bekendmaking welke studenten hun werk mogen presenteren tijdens de beurs ‘Masterly’ in Den Haag. Meer informatie over Masterly the Hague lees je hier.

Wil je ook de werkstukken van onze studenten bekijken tijdens de EXPO2021. Meld je dan nu aan door hier te klikken.

28 juni 2021 | Expositie