Opleiding binnenhuisarchitect

Wil je een creatieve baan en heb je interesse in het volgen van een opleiding tot binnenhuisarchitect? Dan ben je bij het HMC (Hout- en Meubileringscollege) op de juiste plek. Bij ons kun je een opleiding tot binnenhuisarchitect volgen. Het HMC is een zelfstandige MBO-vakschool die zich richt op vakmanschap en creativiteit. Wij bieden opleidingen aan in de sectoren meubels, hout en interieur. De opleiding tot binnenhuisarchitect is een vierjarige opleiding van niveau 4.

Creatieve opleiding tot binnenhuisarchitect

De opleiding tot binnenhuisarchitect kun je volgen aan onze locatie in Amsterdam of Rotterdam. Je kunt dus zelf kiezen op welke locatie je onze opleiding tot binnenhuisarchitect wilt volgen. Tijdens deze opleiding leer je onder meer om ruimtes van restaurants, winkels, huizen en kantoren in te richten. Gedurende de opleiding tot binnenhuisarchitect ben je zowel creatief als praktisch bezig. Zo leer je meer over je toekomstige beroep door het volgen van een stage. Ook leer je het een ander over commerciële technieken, zoals het voeren van een verkoopgesprek en het opstellen van een offerte.

Contact

Wil je meer weten over de opleiding binnenhuisarchitect van het HMC? Dan kun je altijd even onze website bezoeken. Hier kun je een flyer downloaden en een informatiepakket aanvragen over de opleiding binnenhuisarchitect. Ook kun je je vragen altijd even stellen via het contactformulier op onze website of door te mailen aan amsterdam@hmcollege.nl of rotterdam@hmcollege.nl.

Interessant? Deel deze pagina