Allround montagemedewerker houttechniek

Niveau 3 ■ BOL/BBL ■ 3 jaar ■ Amsterdam/Rotterdam Crebonr. 25585
Als montagemedewerker houttechniek doe je diverse vaardigheden op binnen de timmerindustrie. Je doet specialistische kennis op over houtbewerking, machines, houtsoorten en producten. Jij ziet erop toe dat houtconstructies van de juiste maat en vorm worden voorzien, op tijd af zijn en volgens de regels worden gemaakt. Je werkt samen met de werkvoorbereider en begeleidt andere montagemedewerkers in het productieproces.

De lessen
Je leert kozijnen, ramen, deuren en andere gevelelementen in elkaar zetten en monteren. Daarnaast leer je hand gereedschappen en machines gebruiken en er wordt tijdens je opleiding uitgebreid aandacht besteed aan de milieu- en Arbo-voorschriften. Ook leer jij medewerkers te begeleiden bij de uitvoering van hun werk. Uiteraard krijg je ook les in de algemene vakken zoals Nederlands, Engels, rekenen en loopbaan en burgerschap.

Jouw toekomst als allround montagemedewerker houttechniek
Na deze opleiding kun je gaan werken bij een timmerfabriek of bij een timmerwerkplaats. Ben je nog niet klaar met studeren? Dan zijn er mogelijkheden om door te leren op een hoger niveau. Zo kun je voor het volgende kiezen:

Video's
Aanmelden Ben je enthousiast geworden over deze opleiding? Meld je dan gelijk aan. Nadat je je hebt aangemeld, word je uitgenodigd voor een AMN talentscan. De test heeft als doel dat je wordt geplaatst in een opleiding die optimaal aansluit bij je mogelijkheden.