Allround montagemedewerker houttechniek

Niveau 3 ■ BOL/BBL ■ 3 jaar ■ Rotterdam Crebonr. 25585

Als montagemedewerker houttechniek heb je al diverse vaardigheden van het houtbewerken opgedaan. Je specialiseert je verder en je leert bijzondere machinale bewerkingen binnen je bedrijf uit te voeren. Je doet specialistische kennis op over houtbewerkingmachines, houtsoorten en producten. Je ziet erop toe dat houtconstructies van de juiste maat en vorm worden voorzien, op tijd af zijn en volgens de regels worden gemaakt. Je legt daar verantwoording voor af aan je leidinggevende.

De lessen
Je leert kozijnen, ramen, deuren en andere gevelelementen in elkaar zetten en monteren. Daarnaast leer je hand gereedschappen en machines gebruiken en er wordt tijdens je opleiding uitgebreid aandacht besteed aan de milieu- en ARBO-voorschriften. Ook leer jij medewerkers te begeleiden bij de uitvoering van hun werk. Uiteraard krijg je ook les in de algemene vakken zoals Nederlands, Engels, rekenen en loopbaan en burgerschap.

Jouw toekomst als allround montagemedewerker houttechniek
Na deze opleiding kun je gaan werken bij een aannemersbedrijf, een timmerfabriek of bij een timmerwerkplaats. Ben je nog niet klaar met studeren? Dan zijn er mogelijkheden om door te leren op een hoger niveau. Zo kun je voor het volgende kiezen:

Video
Bekijk hieronder de voorlichtingsvideo over de opleiding montagemedewerker houttechniek.

Aanmelden
Ben je enthousiast geworden over deze opleiding? Meld je dan gelijk aan. Nadat je je hebt aangemeld, word je uitgenodigd voor een AMN talentscan. De uitkomst daarvan bespreken we met jou en (eventueel) je ouder(s)/verzorger(s). De test en het gesprek hebben als doel dat je wordt geplaatst in een opleiding die optimaal aansluit bij je mogelijkheden.