Niveau 2 ■ BBL ■ 2 jaar ■ Amsterdam/Rotterdam Crebonr. 25955
Als keukenmonteur plaats je nieuwe keukens. Je hebt verstand van keukenmeubels, wandafwerking en sluit ook keukenapparatuur aan. Je werkt netjes en precies, maakt de keuken op maat bij de klant en werkt daarom veilig met verschillende machines, gereedschappen en materialen. Je kunt zelfstandig en in teamverband werken, je hebt ruimtelijk inzicht en denkt in oplossingen. Je kunt de wensen van de klant verwerken in een keuken en de klant adviseren over onderhoud en gebruik van de gemonteerde keuken. Want in al je werk is goed contact met de klant en klanttevredenheid belangrijk.
Tijdens de opleiding
Tijdens deze opleiding leer je hoe je van begin tot eind een keuken netjes moet plaatsen. Alles komt daarbij aan de orde: het monteren van de keukenkasten, het aansluiten van apparatuur en afwerken van de keuken. Ook leer je hoe je communiceert met klanten en collega’s binnen je bedrijf.

De opleiding keukenmonteur duurt 2 jaar. Je gaat één dag per week naar school, en de rest van de tijd werk je bij een keukenbedrijf. Wil je hier meer over weten? Lees alles over BBL-opleidingen op interieur-vakman.nl. Heb je nog geen bedrijf gevonden? Maak je geen zorgen als je nog geen bedrijf hebt. Het HMC heeft een netwerk van bedrijven die werknemers zoeken!

De lessen
Je krijgt lessen in vakgebieden als:

  • Samenstellen, plaatsen en afwerken van keukens.
  • Aansluiten keukenapparatuur.
  • Opleveren van de keuken en klantadvies over onderhoud en gebruik van de keuken.
  • Nederlands en rekenen
  • Loopbaan en burgerschap

Jouw toekomst
Na deze opleiding kun je als keukenmonteur gaan werken bij een keukenbedrijf.

Doorstromen
Na afronden van deze opleiding kun je ervoor kiezen om door te stromen naar:

 

Video's
Aanmelden Ben je enthousiast geworden over deze opleiding? Meld je dan gelijk aan. Nadat je je hebt aangemeld, word je uitgenodigd voor een AMN talentscan. De test heeft als doel dat je wordt geplaatst in een opleiding die optimaal aansluit bij je mogelijkheden.