Montagemedewerker houttechniek

Niveau 2 ■ BOL/BBL ■ 2 jaar ■ Amsterdam/Rotterdam Crebonr. 25583
Als montagemedewerker houttechniek werk je met verschillende materialen en gereedschappen om zo de diverse onderdelen als ramen, kozijnen, deuren en dakkapellen te monteren. Aan de hand van werktekeningen maak je ramen, kozijnen, deuren en dakkapellen en dit doe je met diverse houtbewerkingsmachines. Jij monteert zowel de beglazing als het hang- en sluitwerk. Jij zorgt ervoor dat de onderdelen de juiste maat en vorm krijgen. Je leert zorgvuldig te werken en het wordt jouw taak om deze onderdelen volledig af te monteren en klaar te maken voor verzending naar de bouw.

De BBL opleiding is te volgen in zowel Rotterdam als Amsterdam. De BOL opleiding is alleen te volgen in Rotterdam. 

De lessen
Tijdens de opleiding leer je kozijnen, ramen, deuren en andere gevelelementen in elkaar zetten en monteren. Daarnaast leer je handgereedschappen en machines gebruiken en er wordt tijdens je opleiding uitgebreid aandacht besteed aan de milieu- en ARBO-voorschriften. Uiteraard krijg je ook les in de algemene vakken zoals Nederlands, Engels, rekenen en loopbaan en burgerschap.

Jouw toekomst als montagemedewerker houttechniek
Na deze opleiding kun je gaan werken bij een timmerfabriek of bij een timmerwerkplaats. Ben je nog niet klaar met studeren? Dan zijn er mogelijkheden om door te leren op een hoger niveau. Zo kun je voor het volgende kiezen:

Doorstroom wordt individueel bekeken en met je besproken.

Video's
Aanmelden Ben je enthousiast geworden over deze opleiding? Meld je dan gelijk aan. Nadat je je hebt aangemeld, word je uitgenodigd voor een AMN talentscan. De test heeft als doel dat je wordt geplaatst in een opleiding die optimaal aansluit bij je mogelijkheden.