Retailmedewerker woonbranche

Niveau 2 ■ BOL ■ 2 jaar ■ Amsterdam/Rotterdam Crebonr. 25808
Als verkoper in de woonbranche ben je werkzaam in woninginrichtingbedrijven of woonwinkels. Je bent de deskundige bij de verkoop van de verschillende producten en materialen. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de artikelen en denkt mee over het bevorderen van de verkoop. Daarnaast zorg je voor het bestellen, ontvangen, controleren en opslaan van goederen en handel je verkooptransacties en klachten af.

De lessen
Je krijgt lessen op de vakgebieden van decoratie, styling, materialen. Ook leer je alles over het verkopen en het presenteren van producten en krijg je les in kassahandelingen en goederenverwerkingen. Je leert ook tekenen en je leert van alles over diverse materialen. Uiteraard krijg je ook les in de algemene vakken zoals Nederlands, Engels, rekenen en loopbaan en burgerschap.

Jouw toekomst als retailmedewerker
Na deze opleiding kun je gaan werken als verkoper van meubels, keukens, slaapkamers, badkamers, woningtextiel, woonaccessoires, vloeren en verlichting. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op de website van werkindewinkel.nl. Ben je nog niet klaar met studeren? Dan zijn er mogelijkheden om door te leren op een hoger niveau. Zo kun je voor het volgende kiezen:

De mogelijkheden om door te stromen bespreken we samen met jou.

Video's
Aanmelden Ben je enthousiast geworden over deze opleiding? Meld je dan gelijk aan. Nadat je je hebt aangemeld, word je uitgenodigd voor een AMN talentscan. De test heeft als doel dat je wordt geplaatst in een opleiding die optimaal aansluit bij je mogelijkheden.