Studeren bij HMC

Nieuwe studenten voor het schooljaar 2023-2024 krijgen, nadat ze zich ingeschreven hebben, op de volgende momenten een mail en/of brief met informatie voor een goede start van het nieuwe schooljaar.

  • Donderdag 29 juni  -> mail naar het opgegeven e-mailadres van de student en een cc naar het e-mailadres van de ouders/verzorgers (indien bekend). Hierin staat o.a. de uitnodiging voor de kennismakingdag op dinsdag 11 juli.
  • Vrijdag 30 juni -> Let op: dit is alleen voor studenten die gaan studeren bij HMC Rotterdam. Brief naar het opgegeven huisadres van de student. Hierin staat meer info over het inloggen op het schoolsysteem.
  • Dinsdag 11 juli -> brief met aanvullende belangrijke info wordt uitgereikt tijdens de kick-off (alleen bij locatie HMC Amsterdam). Deze dag is o.a. ook de kennismaking met de school, medestudenten, klas, docenten en slb’er. Daarnaast is er een schoolopdracht (alleen bij locatie HMC Amsterdam) en wordt de eerste start met het goed installeren van je schoolaccount gemaakt.
  • Maandag 17 juli -> in de week van 17 juli wordt informatie over de start van het nieuwe schooljaar (introductieweek, etc) gemaild naar het schoolmailadres van nieuwe studenten.
  • Maandag 28 augustus -> in de week van 28 augustus wordt een herinnering + aanvullende informatie over de start van het nieuwe schooljaar (introductieweek, etc) gemaild naar het schoolmailadres van nieuwe studenten.

Meer informatie over o.a. studiekosten en laptopadvies vind je hier.

Heb je over bovenstaande informatie vragen? Mail dan naar welkom-amsterdam@hmcollege.nl of welkom-rotterdam@hmcollege.nl (afhankelijk van je opleidingslocatie).


Op onze locaties in Amsterdam en Rotterdam kun je mbo opleidingen volgen op niveau 2, 3 en 4 voor beroepen in de richtingen interieur, meubel, techniek en design.

Bekijk hier de rondleidingvideo’s bij het HMC in Rotterdam en Amsterdam.