Volwassenenonderwijs

De BOL opleidingen van het HMC zijn in principe ingericht op jongeren tot 23 jaar. Voor de BBL opleidingen (werken en leren) geldt geen leeftijdsgrens. Om een BBL-opleiding te doen, moet je een baan hebben bij een erkend leerbedrijf. Lees hier meer over BBL. Volwassenen die zich tijdens hun werkzaam leven willen blijven ontwikkelen, kunnen bij HMC cursus en training terecht voor een vakopleiding, bijscholing of een opfriscursus.

HMC cursus en training
HMC cursus en training is dé plek voor particulieren en bedrijven om zichzelf om- bij- of her- te scholen. Of je nu net afgestudeerd bent en een verbreding van je kennis zoekt of al jaren ervaring hebt in het vak en graag met nieuwe technieken wilt leren werken. Bij ons kun je je leven lang blijven ontwikkelen, want er is altijd wel iets te leren.

Op beide locaties bieden we vakopleidingen die in deeltijd kunnen worden gevolgd: meubelmaken, meubelrestauratie en meubelstofferen. Deze vakopleidingen zijn opleidingen op MBO 2 niveau die in een aantal dagdelen per week kunnen worden gevolgd. De opleidingen meubelmaken en meubelstofferen duren twee jaar en de opleiding meubelrestauratie duurt één jaar. Na het met goed gevolg afleggen van de proeve van bekwaamheid ontvang je aan het eind van de opleidingen meubelmaken en meubelstofferen een branche-erkend diploma en van de opleiding meubelrestauratie een HMC-certificaat.

Lees alles over de MBO-vakopleidingen op de website. Voor vragen kun je contact opnemen met het volgende e-mailadres: info@hmccursusentraining.nl.

* Voor de opleiding Pianotechniek geldt deze leeftijd niet. Hier ligt deze leeftijd hoger.