Vragen tijdens de zomervakantie 2022

Tijdens de zomervakantie is het HMC gesloten van 23 juli t/m 21 augustus 2022 en worden er geen vragen beantwoord via de telefoon of via mail. Heb jij in deze periode vragen, dan kun je deze stellen via onderstaande e-mailadressen. Je vraag wordt na 21 augustus 2022 zo snel als mogelijk beantwoord.

Start jij in september 2022 met een opleiding bij het HMC?
Bekijk hier alle informatie voor nieuwe studenten. Hier vind je informatie voor huidige studenten. Let op, om op deze pagina’s te komen dien je ingelogd te zijn in je HMC-account. De inloggegevens voor nieuwe studenten zijn eerder in juli via mail en brief gegeven. Mogelijk staat het antwoord op je vraag op de site’s. Kom je er alsnog niet uit, dan kun je hieronder de e-mailadressen vinden voor de verschillende vragen.

Heb je vragen over het aanschaffen van een laptop (BYOD), de gebruikersovereenkomst voor de gereedschapskist of inloggegevens voor Magister of Teams van Office 365?
Mail je vraag naar: helpdesk@hmcollege.nl.
Heb je vragen over je inschrijving van jouw gekozen opleiding, de introductieweek of de gereedschapskist?
Mail je vraag dan naar: amsterdam@hmcollege.nl als je Amsterdamse student bent en rotterdam@hmcollege.nl als je Rotterdamse student bent.
Heb je vragen over het bestellen van lesmateriaal via Studers ?
Neem contact op met Studers. Kunnen zij je niet verder helpen? Mail je vraag dan naar: amsterdam@hmcollege.nl als je Amsterdamse student bent en rotterdam@hmcollege.nl als je Rotterdamse student bent.
Heb je vragen over de tekenpakketten via Van der Linde ?
Neem dan hier contact op met Van der Linde. Kunnen zij je niet verder helpen? Mail je vraag dan naar: amsterdam@hmcollege.nl als je Amsterdamse student bent en rotterdam@hmcollege.nl als je Rotterdamse student bent.
Heb je vragen over het studiekosten en het schoolfonds?
Lees hier meer informatie. Scroll naar beneden voor de informatie over het schoolfonds.
Heb je een andere vraag?
Mail dan naar: info@hmcollege.nl en vermeld duidelijk je naam, locatie opleiding en de naam van je opleiding in je mail.