Werken bij het HMC

Het HMC leidt studenten op tot creatieve vakmensen voor wie nu en in de toekomst plek is op de arbeidsmarkt. Wij zijn een relatief kleine school en dit zorgt voor een persoonlijk karakter en veilige sfeer. Als vakschool willen we de verbindende factor zijn tussen studenten, alumni, medewerkers en branches. Dagelijks laten onze studenten de meest prachtige creaties zien en zorgen onze docenten dat er goed les gegeven wordt. Lees hier meer over de missie en visie van het HMC.

Keurmerk Beste Werkgevers
Het HMC heeft het Beste Werkgevers keurmerk World-class Workplace ontvangen. Onze collega’s vinden dat het HMC een voorbeeld is op het gebied van werkgeverschap en beoordelen het HMC erg goed!

Op dit moment ondervinden we problemen met het goed tonen van onze vacatures. Bekijk daarom hier de vacature voor Young Professional.

  • Vacatures

  • Docent retailmedewerker/retailspecialist woonbranche (24-32 uur)
    Locatie Rotterdam Bekijk vacature
  • Begeleider Passend Onderwijs (32-40 uur)
    Locatie Rotterdam Bekijk vacature
  • Young Professional
    Bekijk vacature

Vacature alert

Bedankt voor je interesse bij het HMC! Via deze knop kun jij je aanmelden voor de vacaturealert. Je ontvangt per mail bericht van ons zodra er een nieuwe vacature gepubliceerd is op de website. Solliciteren is nog nooit zo makkelijk geweest.

Naam