Werken bij het HMC

Werken bij-event

Wil je weten wat voor functies er zijn binnen het HMC in Amsterdam en Rotterdam? Of heb je interesse in een stageplek? En wil je kennis maken met onze school, docenten en studenten? Kom dan op zaterdag 18 maart naar ons werken bij- event van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Programma
Tijdens het event ga je in gesprek met onze medewerkers van Personeelszaken, zodat wij jou leren kennen en jij ons. We vertellen je meer over de verschillende functies binnen het HMC. Ook kijken we samen waar jij naar op zoek bent en of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Vervolgens laten wij je kennismaken met onze school, de medewerkers en onze studenten door middel van een rondleiding.

Interesse?
Wil jij onze school leren kennen als (potentiele) werknemer of stagiaire? Meld je dan snel aan.

Aanmelden werken bij-event 18 maart

 

Wie is het HMC als werkgever?

Het HMC leidt studenten op tot creatieve vakmensen voor wie nu en in de toekomst plek is op de arbeidsmarkt. Wij zijn een relatief kleine school en dit zorgt voor een persoonlijk karakter en veilige sfeer. Als vakschool willen we de verbindende factor zijn tussen studenten, alumni, medewerkers en branches. Dagelijks laten onze studenten de meest prachtige creaties zien en zorgen onze docenten dat er goed les gegeven wordt. Lees hier meer over de missie en visie van het HMC.

Het HMC heeft het Beste Werkgevers keurmerk World-class Workplace ontvangen. Onze collega’s vinden dat het HMC een voorbeeld is op het gebied van werkgeverschap en beoordelen het HMC erg goed!

 

  • Vacatures

  • Coördinator Examenbureau (32 uur)
    Locatie Rotterdam Bekijk vacature
  • Stagiair HR (16-40 uur)
    Centrale staf Bekijk vacature