Assistent inkoper interieurbouw (Haarlem)

Geplaatst op 16 mei 2024 11:22
Bedrijfsnaam
INTOS
Plaatsnaam
Haarlem
Contactpersoon
Myrthe Duijff
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en interieurbouw. Inmiddels zijn we daarin één van de grootsten van Nederland. We maken vanuit vakmanschap inventieve interieurs voor werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt. Als assistent inkoper speel jij een cruciale rol in het zorgen dat alle benodigdheden voor de teams op tijd en zo soepel mogelijk worden ingekocht. Jij houdt je bezig met: Inkopen van materialen; Onderhandelen met leveranciers om zo een deal te sluiten die het beste past bij INTOS; Beheren en onderhouden van ons leveranciersnetwerk om ervoor te zorgen dat we altijd toegang hebben tot hoogwaardige materialen; Prijsafspraken maken en levercondities afspreken, en deze vervolgens opvolgen; Meedenken over en initiëren van procesverbeteringen ten behoeve van de inkoopafdeling; Ondersteuning bieden aan de projectteam op het gebied van inkoop.

Wij zoeken...

Iemand met: Een afgeronde opleiding in de richting interieurbouw, techniek, inkoop, logistiek of supply chain management;Sterke analytische vaardigheden en cijfermatig inzicht; Een goede beheersing van de Nederlandse taal. Verder ben jij: Administratief sterk, waardoor het inkoopproces goed vastgelegd en opgevolgd wordt van A tot Z;Iemand die goed kan plannen en het overzicht weet te bewaren; Communicatief vaardig. Je onderhandelt met gemak met externe partijen en hebt het vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden; Proactief en pakt dingen op met een hands-on mentaliteit; Nieuwsgierig naar de interieurbouwbranche en bent enthousiast om hier van alles over te gaan leren; Woonachtig in de omgeving van Haarlem.

Wij bieden...

Een parttime (32 of 36 uur) of fulltime (40 uur) functie, afhankelijk van jouw wensen; Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt. Indicatie: €2.550 – €3.350 op fulltime basis als startsalaris; Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, een riante pensioenregeling, een volledig verzorgde lunch, een collectieve ziektekostenverzekering en gratis gebruik maken van onze gym en bootcamp; Een fijne club aan collega’s. Je komt te werken in ons inkoop & calculatie team dat momenteel bestaat uit 10 collega’s; Prachtig nieuwe werkplek in Haarlem die vanuit Amsterdam, Leiden, Alkmaar en Utrecht bereikbaar is binnen ongeveer 30 minuten; Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt; Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP; Diverse gezamenlijke activiteiten zoals dagelijks de lunch, wekelijks de INTOS bootcamp, periodieke borrels, een zomer BBQ en jaarlijks een weekendje weg.

Hoe kan een sollicitant reageren?
https://www.intos.nl/werken-bij/assistent-inkoper-interieurbouw/