Decanen

U bent als decaan of beroepskeuzeadviseur nauw betrokken bij de beroepskeuze van uw student(en). Om uw studenten goed te kunnen begeleiden en te adviseren is op deze pagina de informatie bijeengebracht over de diverse beroepen, opleidingen en mogelijkheden bij het HMC.

Studiedag 7 maart 2024 HMC in Rotterdam
Het HMC en het Grafisch Lyceum Rotterdam (GLR) organiseren samen op donderdag 7 maart 2024 een studiedag voor decanen en docenten creatieve vakken uit het voortgezet onderwijs. Tijdens deze dag maakt u kennis met beide scholen, het opleidingsaanbod en de talentvolle studenten. De dag start om 9 uur op het HMC met vervolgens een lunch en het middagprogramma is bij het GLR. Het programma bevat onder meer een voorlichting over beide scholen, rondleidingen en workshops. Interesse? Meld u dan snel aan voor deze studiedag.

Andere mogelijkheden
Wij vinden het maar al te leuk om uw leerlingen zelf te vertellen over onze opleidingen. We kunnen bij u langskomen en een voorlichting geven, u kunt met uw leerlingen bij ons langskomen voor een rondleiding/workshop of we kunnen uw leerlingen voorzien van promotiemateriaal. Ook voor andere ideeën staan wij open.

Mocht u vragen hebben of geïnteresseerd zijn in één van onze activiteiten dan kunt u contact opnemen met onze voorlichters:

Locatie Amsterdam:
Bauke Wesseling
voorlichting@hmcollege.nl
T: 020 – 680 28 28

Locatie Rotterdam:
Peter van der Arend
p.vanderarend@hmcollege.nl
T: 010 – 285 55 55

Wilt u contactgegevens wijzigen?
Vul dan dit formulier in.