HMC-Studiecentrum

Het HMC beschikt over een up-to-date studiecentrum en lab met zeer uitgebreide faciliteiten. Je kunt bij ons inspiratie opdoen, informatie vinden, werken aan opdrachten, onderzoeken, experimenteren en maken.

De medewerkers helpen je graag met al je vragen. Al onze faciliteiten staan tot je beschikking. Je bent de hele dag welkom.

Collectie
Het studiecentrum beschikt over een uitgebreide collectie, die gericht is op de vakopleidingen van het HMC. Je vindt er boeken, tijdschriften en stalen van bijvoorbeeld hout, steen en textiel. Je kunt de meeste materialen ook lenen. In de Aura catalogus kun je opzoeken welke boeken, tijdschriften en andere materialen we hebben.

Werkplekken
Je kunt gebruik maken van onze verschillende werkplekken. De computers zijn voorzien van alle programma’s die je nodig hebt voor school zoals Autocad, Ironcad en Vectorworks.

Repro en service
In de reprohoek kun je printen, kopiëren, scannen en inbinden. Een lichtbak, liniaal, nietapparaat of een plakbandje nodig? Ook daarvoor kun je in het studiecentrum terecht.

Ook hebben we een HMC-Lab. In het lab draait alles om onderzoeken, experimenteren, uitproberen, mislukken en maken. Je kunt aan de slag met verschillende digitale technieken, zoals lasersnijden, 3D-printen en machinaal borduren.