Video’s opleidingen

‘Een beeld zegt maar dan duizend woorden’ wordt vaak gezegd, hier zijn wij het als school waar onder andere creativiteit voorop staat helemaal mee eens. Bekijk hieronder onze promotievideo. In deze video is de sfeer van onze school te proeven. Zowel de locatie in Amsterdam als Rotterdam zijn te zien. Ook hebben we per richting een verzameling gemaakt van video’s die je een beeld geven van de opleidingen en van onze school.

Rondleidingvideo’s

Bekijk hier de rondleidingvideo’s bij het HMC in Rotterdam en Amsterdam.

 

Interieur

Richting: Interieur

Bekijk hier de voorlichtingsvideo over de opleidingen interieuradviseur, verkoper wonen en verkoopadviseur wonen.

HMC was te zien in het RTL 4 programma WoonTips. De opleiding Interieuradviseur kwam aan bod. Let op: de video is een paar jaar geleden gemaakt, maar de video geeft nog wel een goed beeld van onze opleidingen.

Bekijk hier de voorlichtingsvideo over de opleiding interieurvakman (voorheen woningstofferen)

De branchevereniging Interieurvakman m/v heeft een aantal toffe video’s op hun website! In onderstaande video wordt vlogger Lise een echte interieur vakvrouw. Ze gaat aan de slag bij Rhetap Projectinrichting om samen met twee junior woningstoffeerders een vloer te leggen.

Hieronder nog een video van de branchevereniging Interieurvakman m/v. In deze video neem je een kijkje in de dag van een student van de opleiding (allround) interieurvakman m/v.

Meubel

Richting: Meubel

Bekijk hier de voorlichtingsvideo over de opleidingen (allround/ondernemend) meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer.

Jessica weet het zeker: ze wil ondernemend meubelmaker worden. In deze video, gemaakt door Expertisecentrum Meubel, vertelt zij waarom.

Voor Niels is meubelmaken/interieurbouw het leukste vak. In deze video, gemaakt door Expertisecentrum Meubel, vertelt hij waarom.

Bekijk hier de voorlichtingsvideo over de opleiding werkvoorbereider meubelindustrie/(scheeps)interieurbouwer.

Stef vindt het leuk om dingen te regelen en is dus als een vis in het water als werkvoorbereider. In deze video, gemaakt door Expertisecentrum Meubel, laat hij zijn werkdag zien.

Bekijk hier de voorlichtingsvideo over de opleidingen BBL meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer.

HMC was te zien in het RTL4 programma WoonTips. De presentatrice nam een kijkje bij de opleiding Meubelmaker. Let op: de video is een paar jaar geleden gemaakt, maar de video geeft nog wel een goed beeld van onze opleidingen.

Bekijk hier de voorlichtingsvideo over de opleiding meubelstofferen.

‘Het gaat niet om het geld, het gaat niet om Facebook, het gaat om de reactie van de klant… DAT maakt meubelstofferen zo mooi.’ In deze video, gemaakt door Meubelmakerworden.nl, is onze oud-studente Latoya te zien.

Jesper vindt zijn werk – meubelstofferen – het leukste wat er is. In deze video, gemaakt door Meubelmakerworden.nl, vertelt hij waarom.

Techniek

Richting: Techniek

Bekijk hier de voorlichtingsvideo over de opleidingen houttechniek.

De branchevereniging Hout dat werkt heeft een video gemaakt waarin ze uitleggen waar een werkvoorbereider houttechniek zich mee bezig houdt.

Expertisecentrum Meubel heeft een video gemaakt waarin Gijs vertelt hoe zijn dag als leidinggevende eruit ziet.

De branchevereniging Hout dat werkt heeft een video gemaakt waarin ze uitleggen waar een montagemedewerker houttechniek zich mee bezig houdt.

De branchevereniging Hout dat werkt vertelt over de drie opleidingen binnen de houttechniek!

Bekijk hier de voorlichtingsvideo over de opleiding pianotechniek.

Design

Richting: Design

Bekijk hier de voorlichtingsvideo over de opleidingen creatief vakman.

Het HMC was te zien in het RTL4 programma WoonTips. De presentatrice nam een kijkje bij de opleiding creatief vakman.

Algemeen

Maak kennis met het Studiecentrum
In ons studiecentrum kun je altijd terecht om te studeren, materialen te voelen en zien, je te laten inspireren door de designmeubelen & meer! In de video is het Studiecentrum van Rotterdam te zien maar ook in Amsterdam is een Studiecentrum.

Maak kennis met het HMC-lab
Het HMC-lab is de creatieve en digitale werkplaats van de school. Hier staan bijvoorbeeld lasersnijders, 3-d printers en borduurmachines. In de video is het HMC-lab van Rotterdam te zien maar ook in Amsterdam is een HMC-lab. 

Nieuwsgierig wat je na het HMC kunt worden? 
Bekijk dan onderstaande video’s!