Commercieel Medewerker / Marketeer Interieur (Waalwijk)

Geplaatst op 04 maart 2024 11:01
Bedrijfsnaam
DAMI Luxury Interior
Plaatsnaam
Waalwijk
Contactpersoon
Susanne Emmerzael
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Dami Luxury Interior is een frisse en jonge startup organisatie en actief op de Nederlandse markt sinds 2019. Dami Interior focust zich op high-end interieur. Onze artikelen worden in eigen beheer in Nederland ontworpen, geproduceerd en internationaal verkocht. Het product is uniek, exclusief en weet elke ruimte naar de juiste klasse te tillen. Naast het ontwerpen van onze meubelcollectie, zijn we dagelijks bezig met de meest inspirerende interieurprojecten die we stylen met de luxe accessoires uit onze eigen webshop, zoals tafelboeken, diffusers en geurkaarsen. DAMI Interior is gevestigd in een prachtig nieuwbouw kantoor in Waalwijk met zeer exclusieve inrichting en uitstraling.

Wij zoeken...

DAMI Interior zoekt een commerciële duizendpoot die met ons mee kan groeien. Je maakt onderdeel uit van een klein en enthousiast team, waardoor je functie divers en uitdagend is. Van nieuwe offertes maken en het verwerken van nieuwe orders in het systeem tot de producten van DAMI promoten en de naamsbekendheid vergroten via social media kanalen: het komt allemaal voorbij. Belangrijk is dat je ondersteunt in de verkoop van onze producten en daarnaast onze doelgroep informeert over de laatste trends en ontwikkelingen. En als je het maken van 3D ontwerpen onder de knie hebt, krijg je de ruimte om daarmee ons Sales Team te ondersteunen. Kortom, je bent een veelzijdige persoonlijkheid die van aanpakken houdt en meewerkt om het succes van DAMI verder uit te bouwen.

Wij bieden...

• Kans om een vliegende start te maken in je loopbaan bij een jonge en groeiende organisatie; • Een salaris passend bij jou achtergrond en werkervaring; • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (reiskostenvergoeding, fietsplan, etc.); • Een prachtige werkplek geheel in DAMI stijl, in een goednieuw kantoor in Waalwijk; • Gratis toegang tot onze eigen interne sportschool; • Een luxe lunch in ons interne bedrijfsrestaurant; • We zijn een hecht team, dus leuke personeelsfeestjes en -uitjes horen daar ook bij!

Hoe kan een sollicitant reageren?
email naar: work@damiinterior.com of bel naar +31 416 744 109