Commerciële werkstudent interieur (Rotterdam)

Geplaatst op 24 juni 2024 10:30
Bedrijfsnaam
Big Brands
Plaatsnaam
Rotterdam
Contactpersoon
Dennis Hogendoorn
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

BigBrands verzorgt complete inrichtingen van particulier tot meerdere duizenden vierkante meters voor en door professionals. Door de compacte organisatie en creatieve mensen binnen BigBrands zijn wij in staat voor elke klant een passend interieur vorm te geven en in te richten. Uit onze referenties kunt u zien dat wij vele diverse projecten hebben gerealiseerd, divers qua grootte, doeleinden en wensen van de klant. BigBrands is een onafhankelijke en authentieke organisatie op het gebied van inrichtingsconcepten. BigBrands heeft geen eigen productie van bepaalde meubellijnen en wij zullen u dan ook altijd onafhankelijk adviseren en begeleiden in een inrichtingstraject.

Wij zoeken...

Commerciële werkstudent Ben jij commercieel, schakel je gemakkelijk en ben jij klant- en servicegericht? Woon je in de omgeving van Rotterdam en houd je van interieur? Ja… lees dan verder want misschien ben jij dan wel geknipt voor deze job en word je onderdeel van ons jonge en ambitieuze team! Jouw rol… Als werkstudent ben je breed en flexibel inzetbaar op allerlei voorkomende werkzaamheden binnen BigBrands, maar je zal je voornamelijk bezighouden met het ondersteunen van ons project- en sales team. Je bent gestructureerd en commercieel ingesteld en denkt vanuit de klant. Zo zorg jij ervoor dat onze klanten zich gehoord en geholpen voelen en jouw collega’s optimaal zijn ondersteund. Jij hebt daarnaast oog voor detail en vindt het leuk om samen met het team een prachtig eindresultaat te creëren voor de klant. Jouw profiel Je bent flexibel inzetbaar en schakelt gemakkelijk tussen verschillende werkzaamheden. Je geniet ervan als het je is gelukt om collega’s en klanten te ontzorgen. Je bent goed met mensen en communicatief sterk. Je toont initiatief en hebt vaak aan een paar woorden genoeg om met je werk te kunnen starten. Natuurlijk ben je iemand op wie we kunnen bouwen en die we kunnen vertrouwen. Wat breng je mee? Beschik jij over minimaal MBO 4 werk- en denkniveau en ben je in bezit van een rijbewijs? Ben je daarnaast computervaardig en sociaal en communicatief sterk? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wij bieden...

BigBrands biedt jou: Werken bij BigBrands betekent samenwerken in een informele setting met jonge en betrokken collega’s met een no-nonsense instelling. Dit doen we vanuit een geweldig pand in hartje Rotterdam! Waar het optimaal inzetten van je talenten centraal staat en je jezelf kunt zijn. Samen projecten neerzetten om trots op te kunnen zijn. Samen doelen nastreven en die ook realiseren. Door een ideale mix van ambitie, deskundigheid en gewoon doen. Binnen BigBrands krijg je veel ruimte om jouw kennis en ervaring direct in de praktijk te brengen en je ontwikkeling verder vorm te geven. We dagen je uit om hier het maximale mee te doen. Bij ons vind je geen formele toestanden en dubbele agenda’s, maar ruimte voor initiatief en het nastreven van jouw ambities.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Door een mail te sturen of telefonisch contact op te nemen