Interieurbouwer (Zoeterwoude)

Geplaatst op 15 februari 2022 15:36
Bedrijfsnaam
Mulder Shipyard B.V.
Plaatsnaam
Zoeterwoude
Contactpersoon
Irene Verpoort
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
14/03/2022
Wij zijn....

Mulder Shipyard is gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van motorjachten in het hoogste segment. Deze motorjachten hebben lengtes van 15 tot 40 meter. Teamgeest, klantgerichtheid en het streven naar perfectie zijn belangrijke waarden binnen Mulder Shipyard. Het familiebedrijf, opgericht in 1938, heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een professionele organisatie met een wereldwijde reputatie van onbetwiste kwaliteit op het gebied van Nederlands vakmanschap. De scheepswerf is gevestigd in Zoeterwoude, waar zo’n 100 medewerkers werken aan zowel het ontwerp als de bouw van deze bijzondere jachten. De organisatie is sterk internationaal georiënteerd. Klanten komen uit Nederland, maar ook ver daarbuiten, zoals de Verenigde Staten en het Midden-Oosten.

Wij zoeken...

Mulder Shipyard heeft behoefte aan versterking in de vorm van een Interieurbouwer. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden van de Interieurbouwer zullen zijn: Het binnen gestelde regels en procedures vervaardigen en inbouwen van kwalitatief hoogwaardige meubelen en interieur/exterieur delen aan boord van luxe jachten Aan de hand van tekeningen en schetsen bouwen en inbouwen van meubelen, interieur- en exterieurdelen Werken met houtmaterialen als massief hout, fineer, mahonie, teak, etc. Profiel Kandidaat De juiste kandidaat voor deze functie beschikt over een afgeronde opleiding Interieurbouw of Meubelmaker en minimaal 2 jaar ervaring in de luxe jachtbouw. Je bent gedreven, enthousiast en gewend om te handelen in een snelle, dynamische omgeving met korte lijnen. Verder werk je nauwkeurig en kun je zowel in teamverband als zelfstandig werken. Daarnaast ben je een doorzetter, beschik je over een no nonsens mentaliteit en een flexibele instelling. De man of vrouw die we zoeken heeft ambitie en wil graag meegroeien met een groeiende, ambitieuze organisatie.

Wij bieden...

Mulder Shipyard biedt een professionele werkomgeving waarbij er informeel met elkaar om wordt gegaan en je een uitstekend pakket aan primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden kunt verwachten. Naast uitdagend werk en goede arbeidsvoorwaarden biedt Mulder je vooral ook gezellige collega’s. Er wordt veel georganiseerd en dat zorgt voor gezelligheid en onderlinge verbondenheid door bijvoorbeeld traktaties bij de verkoop van een jacht, leuke bedrijfsuitjes en BBQ ’s langs het water. Kom jij ons team versterken?

Hoe kan een sollicitant reageren?
Door een CV en korte motivatie te mailen naar werk@muldershipyard.nl