Interieurbouwer (Oud-Beijerland )

Geplaatst op 15 november 2022 14:08
Bedrijfsnaam
Smit Mobile Equipment
Plaatsnaam
Oud-Beijerland
Contactpersoon
Aafke Hensen
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Wij zijn Smit Mobile een bedrijf gevestigd in Oud- Beijerland. Wij maken trailers voor de medische wereld. In onze trailers en units zitten MRI scanners en PET CT scanners. Deze maken wij zelf van bouwtekening tot eindproduct, we leveren deze trailers over de hele wereld. Voor het afwerken van de trailers zijn we op zoek naar jou!

Wij zoeken...

Jij bent een doener/aanpakker en krijgt energie van het afronden van projecten. Verder werk je graag in teamverband. Talent, inzet en betrokkenheid vinden wij belangrijke elementen. Verder heb je: • mbo werk en denkniveau, Je bent betrouwbaar en hebt oog voor detail. • Je bent creatief in het vinden van oplossingen. • Ook heb je een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal.

Wij bieden...

Werken bij Smit Mobile Equipment is werk wat ertoe doet. Door jouw vakmanschap worden mensen over de hele wereld medisch geholpen. Daar staat natuurlijk wat tegenover: naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we je een werkplek met familiegevoel, waardering en openheid. Verder krijg je bij ons: • Salaris, de inschaling is afhankelijk van jouw profiel. • Je bouwt pensioen op bij het pensioenfonds metaal en techniek. • 25 vakantiedagen en 5 ADV dagen. • Wij zorgen voor werkkleding, gereedschap en bij ons blijf je altijd up-to date door het volgen van interne opleidingen zoals VCA. • Gezellige collega’s met een Rotterdamse werk mentaliteit.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Heb je interesse? Neem dan direct contact op met Aafke Hensen, bij Smit Mobile Equipment houden we niet van ingewikkelde procedures. Graag maken we informeel kennis met je en laten we je meteen zien waar we trots op zijn. Je kunt Aafke bereiken via e-mail, telefoon en WhatsApp op: 06 57 12 3896 of aafke.hensen@smit.eu Aafke is aanwezig van dinsdag tot en met vrijdag.