Machinaal Houtbewerker (Tholen)

Geplaatst op 24 juni 2024 15:37
Bedrijfsnaam
HEMI
Plaatsnaam
Tholen
Contactpersoon
Will Goorden
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

HEMI is de specialist in de afbouw en inrichting van retail formules van nationale en internationale winkelketens en merkfabrikanten. Met onze klanten en ons team van 130 betrokken en enthousiaste specialisten, ontwikkelen en leveren we winkelconcepten in meerdere landen in Europa. Sinds 1968 hebben we een groei doorgemaakt, wat heeft geleid tot een solide organisatie die beschikt over een state-of-the-art productie faciliteit en voorop loopt in automatisering. Vanuit onze vestiging in Tholen zijn we de samenwerkingspartner, die meedenkt, ontzorgt en realiseert op een verantwoorde en duurzame wijze.

Wij zoeken...

Wat zoeken wij in jou: – je bent handig – weet van aanpakken – hebt de wil om het vak te leren – en het zou helemaal te gek zijn als je ook al relevante werkervaring hebt; je werkt in een tweeploegendienst; van 5.30 uur tot 13.00 uur en van 13.00 uur tot 22.00 uur

Wij bieden...

Wat krijg je van ons: – je belandt op een leerzame en uitdagende werkplek met veel on-the-job learning – je werkt binnen een klein team met collega’s – we bieden je veel vrijheid in je werk – er zijn mogelijkheden tot ontplooiing en specialisatie binnen je vak. Daarnaast is er een ploegentoeslag van 15 % van toepassing.

Hoe kan een sollicitant reageren?
stuur je CV naar wgoorden@hemi.nl en wij nemen direct contact met je op.