Machinaal houtbewerker (Haarlem)

Geplaatst op 22 februari 2022 13:22
Bedrijfsnaam
INTOS
Plaatsnaam
Haarlem
Contactpersoon
Myrthe Duijff
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
31/03/2022
Wij zijn....

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en (interieur)bouw. Door interieurs te maken, waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt. INTOS is één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland, maar is georganiseerd in 8 projectteams. Hierdoor werk je met een vaste groep aan collega’s samen waarmee je van begin tot eind projecten realiseert. Opdrachtgevers van INTOS zijn onder andere Schiphol, ING, Google, het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en internationale luchthavens. Wij zijn actief in diverse branches wat ons een financiële stabiele positieve geeft. We hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur, die getypeerd kan worden als betrokken, persoonlijk, professioneel,

Wij zoeken...

Ervaring als machinaal houtbewerker of een opleiding in deze richting zijn niet vereist, maar wij verwachten wel een goede inzet! Jij hebt een enthousiaste en gemotiveerde houding en vindt het leuk om nieuwe dingen te leren. Daarnaast heb jij sociale vaardigheden waardoor je goed in teamverband kan werken en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal. Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, dan horen we heel graag van jou!

Wij bieden...

Een parttime fulltime functie van 38,75 uur per week; Een goed salaris dat aansluit bij jouw kennis, ervaring en achtergrond; Een laagdrempelige en familiaire werkomgeving binnen een vakspecialistisch en dynamisch bedrijf; Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met behulp van ons eigen interne ontwikkelprogramma INTOP; INTOS hecht veel waarde aan haar nuchtere cultuur, waarbij het “samen doen” en plezier hoog in het vaandel staan. Daarom besteden we veel aandacht aan de mens; Veel gezelligheid zoals een voorjaarsborrel, elk jaar een weekendje weg en een zomerse BBQ; Fit zijn vinden wij belangrijk bij INTOS, daarom bieden wij wekelijks een bootcamp aan.

Hoe kan een sollicitant reageren?
https://forms.monday.com/forms/e4aae370a42b8a65b88487a93bed0e7b?r=use1