Meubelbezorger, interieur inrichter en meubel hersteller (Amsterdam)

Geplaatst op 24 juni 2024 15:24
Bedrijfsnaam
KeyPro BV
Plaatsnaam
Amsterdam
Contactpersoon
Jimme Jon-Ming
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Wij zijn al 12,5 jaar lang één van de grootste meubilair verhuur bedrijven van Nederland. Wij ontzorgen verschillende doelgroepen met het inrichten van woningen. Wij hebben een circulair doel waarbij wij staan voor betalen voor gebruik in plaats van betalen voor bezit. Bij dit circulaire doel komen veel restauratie klussen op het magazijn kijken, hierbij werken wij met veel massief hout meubilair zodat we dit altijd kunnen blijven restaureren. Wij werken vanaf een magazijn in Amsterdam en zijn hier bezig met meubilair klaar maken voor leveringen en uiteindelijk leveren wij ook het meubilair op de meest bijzondere plekken door Amsterdam, Nederland en zelfs heel Europa. Hierbij krijgen medewerkers de kans om hun interieur design oog de vrije loop te laten.

Wij zoeken...

Wij zoeken actieve, zelfstandige en praktisch handige mensen. Ze moeten affiniteit hebben met meubilair en interieur. Daarnaast zoeken wij ook iemand die het wellicht interessant vind om grote logistieke operaties vorm te geven, denk hierbij aan het uitkiezen / klaarmaken van meubilair en inrichten van huizen bij grote projecten.

Wij bieden...

Wij bieden een energieke leeromgeving met een jong team. Wij zijn een innovatief bedrijf en zijn benieuwd naar iedereen zijn ideeën. Dit is dé perfecte plek voor innovatieve aanpakkers!

Hoe kan een sollicitant reageren?
Zij kunnen ons benaderen via info@keypro.nl met daarin hun CV en motivatie. Vervolgens kunnen wij ze uitnodigen voor een gesprek op ons kantoor/magazijn om samen te kijken naar juiste richting binnen ons bedrijf, aansluitend op de studie.