Meubelmaker (Woerden)

Geplaatst op 12 mei 2022 16:47
Bedrijfsnaam
Meubelmaker
Plaatsnaam
Woerden
Contactpersoon
Joey de Waal
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
30/06/2022
Wij zijn....

De Waal Design – ontwerp en interieurbouw staat met haar jarenlange ervaring garant voor maatwerk meubelen en interieurelementen met een hoge kwaliteit. Ons jonge team is enthousiast, betrokken en betrouwbaar. In dit team hebben we een goede balans tussen ontwerper, meubelmaker en interieurbouwer. Bij De Waal Design bieden we het complete pakket voor kleinere of omvangrijke projecten. We brengen de wensen van de klant in kaart, vertalen deze door naar een ontwerp en gaan vervolgens aan de slag. De Waal Design staat voor kwaliteit. Dat is terug te zien in het eindproduct, maar ook in onze technieken en het materiaalgebruik. In korte tijd realiseren we solide constructies met oog voor detail, waarbij al onze meubelen en interieurelementen volledig op maat worden gemaakt.

Wij zoeken...

Wij zijn op zoek naar junior of allround meubelmaker. Als junior of allround meubelmaker ga je zowel met de hand als met moderne machines bouwen aan hoogwaardige en duurzame design projecten. Je stelt zelf de machine in en bedient deze. Je vervaardigt daadwerkelijk het interieur en plaatst op locatie. De projecten worden uitgevoerd voor particulieren en bedrijven. Bij het realiseren van complete projecten wordt voornamelijk gewerkt met hout, maar ook andere materialen worden gebruikt zoals bijvoorbeeld staal, glas, en plaatmateriaal.

Wij bieden...

Een uitdagende en afwisselende functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, prima pensioenvoorziening en leuke collega’s. De functie is voor 38 uur per week.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Per e-mail of telefonisch