Meubelmaker (Tholen)

Geplaatst op 24 juni 2024 15:22
Bedrijfsnaam
HEMI
Plaatsnaam
Tholen
Contactpersoon
Will Goorden
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

HEMI is de specialist in de afbouw en inrichting van retail formules van nationale en internationale winkelketens en merkfabrikanten. Met onze klanten en ons team van 130 betrokken en enthousiaste specialisten, ontwikkelen en leveren we winkelconcepten in meerdere landen in Europa. Sinds 1968 hebben we een groei doorgemaakt, wat heeft geleid tot een solide organisatie die beschikt over een state-of-the-art productie faciliteit en voorop loopt in automatisering. Vanuit onze vestiging in Tholen zijn we de samenwerkingspartner, die meedenkt, ontzorgt en realiseert op een verantwoorde en duurzame wijze

Wij zoeken...

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven collega met een positieve instelling, die het leuk vindt om mooie producten te maken. Zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en nauwkeurigheid zijn daarbij belangrijke eigenschappen. Je wordt uiteraard goed ingewerkt en intern opgeleid. Tijdens je werkzaamheden word je direct begeleid door een ervaren collega uit jouw team. Wat ga je doen Met jouw gouden handen monteer je de producten volgens tekening naar de gevraagde kwaliteit en binnen de gebudgetteerde uren. Je houdt proactief je leidinggevende op de hoogte van de voortgang en van eventuele verbeterpunten.

Wij bieden...

Allereerst een collegiale en gedreven werkomgeving met daarin ruimte voor zelfstandigheid, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Een marktconform salaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast een mogelijkheid op vast dienstverband, bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Hoe kan een sollicitant reageren?
wgoorden@hemi..nl