Meubelmaker (Haarlem)

Geplaatst op 16 januari 2023 12:20
Bedrijfsnaam
INTOS
Plaatsnaam
Haarlem
Contactpersoon
Myrthe Duijff
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en (interieur)bouw. Door interieurs te maken, waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt. INTOS is één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland, maar is georganiseerd in 8 projectteams. Hierdoor werk je met een vaste groep aan collega’s samen waarmee je van begin tot eind projecten realiseert. Opdrachtgevers van INTOS zijn onder andere Schiphol, ING, Google, het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en internationale luchthavens. Als meubelmaker ben je werkzaam in het hart van de organisatie. Binnen een vast team worden werkzaamheden verricht, waarin jij je vakmanschap kan laten spreken! INTOS maakt maatwerk interieur, wat uiteenloopt van het inrichten van een compleet kantoor tot het maken van pantry’s of balies voor op de luchthaven. Jij gaat er mee aan de slag om dit meubilair te maken! Vanaf de technische tekening weet jij de maatwerk meubels daadwerkelijk te gaan realiseren en daarbij vind je het belangrijk om hoge kwaliteit te leveren. Door de variatie in projecten kan jij je blijven ontwikkelen in jouw vakmanschap en vindingrijkheid.

Wij zoeken...

Je hebt 2 tot 5 jaar relevante werkervaring als meubelmaker; Bij voorkeur heb je een afgeronde opleiding tot meubelmaker; Je hebt kennis van materialen en inzicht in diverse productietechnieken; Een goede beheersing van de Nederlandse taal; Flexibel en vindingrijk, want jij denkt in kansen en mogelijkheden; Een echte teamspeler, maar werkt ook goed zelfstandig; Woonachtig in Haarlem en omgeving.

Wij bieden...

Een fulltime functie van 38,75 uur per week. Op vrijdag heb je lekker om drie uur weekend! ; Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt; Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, een riante pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en een persoonlijke budget voor gereedschap, veiligheidsschoenen en werkkleding; Vanuit alle hoeken van Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zaandam, Beverwijk is INTOS bereikbaar binnen ongeveer 15 minuten. Een fijne club aan collega’s. Je komt te werken in één van onze 8 projectteams. Het team bestaat nu uit 18 mensen verdeelt over kantoor, de werkplaats en de buitendienst; Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt; Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP; Diverse gezamenlijke activiteiten zoals wekelijks de INTOS bootcamp, periodieke borrel, een zomer BBQ en jaarlijks weekendje weg.

Hoe kan een sollicitant reageren?
https://forms.monday.com/forms/e4aae370a42b8a65b88487a93bed0e7b?r=use1