Meubelstoffeerder (Limmen)

Geplaatst op 02 april 2024 14:25
Bedrijfsnaam
Zijlstra Interiors
Plaatsnaam
Limmen
Contactpersoon
Esther van der Pouw,
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Bij Zijlstra Interiors worden al sinds 1941 grenzen verlegd op het gebied van luxe interieurs. Wij zijn de partner voor jachtwerven, architecten en huiseigenaren in stoffering, meubels, raam- en vloerafwerking en leveren onze diensten aan een wereldwijd klantenbestand. Van de werkplaats tot projectmanagement, wij zijn een solide team met één duidelijk doel: samenwerken om iets echt moois te maken.

Wij zoeken...

Wij zijn per direct of op korte termijn op zoek naar een Meubelstoffeerder die ons team komt versterken. In de functie van stoffeerder werk je samen met collega’s aan projecten voor luxe jachten en particulieren klanten. Als stoffeerder binnendienst ga jij in Limmen aan de slag met het stofferen van diverse soorten meubels en interieuronderdelen. Binnen Zijlstra Interiors worden veel items zelf gemaakt zoals bijvoorbeeld banken en leren jaloezieën. De functie is zeer gevarieerd en divers qua werkzaamheden. Is stofferen jouw passie, houd je van een uitdaging en creatief meedenken? Bekijk dan snel onze vacature.

Wij bieden...

Als Meubelstoffeerder heb je de ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen ons team, daarnaast heb je ook: Salaris conform CAO; 26 vakantiedagen; Er is ruimte om een opleiding te volgen; Pensioenopbouw; Reiskostenvergoeding; Ruimte om door te groeien; Veel verantwoordelijkheid binnen de functie.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Heb je interesse? Neem dan contact op met Esther van der Pouw, te bereiken op het telefoonnummer 072 5052852 of per mail esther@zijlstrainteriors.nl. Of solliciteer direct via het formulier op onze website met cv en motivatiebrief en wij nemen contact met je op.