Montagemedewerker (Gorinchem)

Geplaatst op 04 maart 2024 10:52
Bedrijfsnaam
Deli Home
Plaatsnaam
Gorinchem
Contactpersoon
Merel van Grunsven
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Deli Home is een innovatief en toonaangevend bedrijf in de productie en verkoop van producten voor woningverbetering, met veel expertise van het houtmeesterschap. Nog steeds streven we naar groei en blijven we leren. Als de “digitale timmerfabriek van Europa” zijn we net zo gepassioneerd over houtbewerking als over digitaal gemak en personalisatie. Ons doel daarbij is om toegankelijk te zijn voor iedereen, van klussers tot aannemers, retailers en architecten. Daarom bieden we hoogwaardige standaard- en op maat gemaakte producten onder bekende merknamen. Merken die onder de paraplu van Deli Home vallen zijn onder meer CanDo, Bruynzeel, Lundia, Allure, Skantrae en Weekamp Deuren. Met een team van circa 1.300 medewerkers verdeeld over 10 landen in Europa werken we iedere dag weer aan de ontwikkeling en innovatie van onze producten. Om ‘van Inspiratie tot Creatie’ de beste partner te zijn voor onze klanten, gebruikers en consumenten, maken we gebruik van de nieuwste technologieën en ontwikkelen we onze eigen configuratoren. Zo willen we een fijne en prettige woon- en werkomgeving toegankelijk en bereikbaar maken voor iedereen.

Wij zoeken...

Een Montagemedewerker. Als Montagemedewerker bij Deli Home zorg jij dat wij onze interieuroplossingen op de best mogelijk manier plaatsten, monteren en presenteren in winkels en bij particulieren.

Wij bieden...

Een goed salaris met uitzicht op een vast contract, bus (alleen zakelijk), mobiele telefoon, iPad, een dynamische werkomgeving met een informele werksfeer, ruimte voor frisse ideeën en een hands-on aanpak, voldoende gelegenheid en vrijheid voor persoonlijke groei, doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Hoe kan een sollicitant reageren?
https://deli-home.inhroffice.com/nl/job/305679/apply